France Cukjati, Aleš Primc in Tomaž Merše – pisci družinskega zakonika?!

Andrej Vizjak, aktualni minister, ki je s pomočjo notranjih informacij kupil delnice Telekom in javnosti poznan kot Andrej iz Štajerske spet strelja kozle in si očitno želi, da se nemiri v naši deželi nadaljujejo. Namreč dotični minister se naj bi odločil (vir), da bodo za  spremembe pri družinskem zakoniku, ki je padel z referendumom, poskrbeli France Cukjati, Aleš Primc in Tomaž Merše, saj jih je imenoval v svet za družino in razrešil generalno direktorico direktorata za družino Ano Vodičar!

  • Aleš Primc, vodja Civilne iniciative za družino in pravice otrok
  • Tomaž Merše, predsednik Družinske pobude
  • Dr. France Cukjati – SDS

Ok, marsikaj ne štekam več v tej državi. Namesto da bi minister razmišljal o tem, da bi spisal odpoved, ker so ga slučajno dobili z roko v medu – ampak to se ne bo zgodilo v deželi naši, sedaj poskuša narediti nekaj, kar bo povzročilo precej vroče krvi. In potem se bodo taisti ljudje čudili zakaj se jim dogaja ulica? Mogoče bi bilo vseeno smiselno, da se distancira vse skupaj od cerkve in da se najde strokovnjake na tem področju in ne dotične tri ljudi, ki so zgoraj omenjeni!

Dr. France Cukjati je izjavil (vir):

Sprejeti Družinski zakonik je nesprejemljiv, ker bistveno spreminja razumevanje slovenske družine oziroma zakonske zveze. Prvič v zgodovini jo usodno razvrednoti, ker popolnoma ignorira njeno naravno, biološko usmerjenost v novo življenje, tisto usmerjenost, s katero vsak, predvsem demografsko ogrožen slovenski narod, stoji in pada.

Razglašati homoseksualnost, pa tudi pedofilijo in zoofilijo, za naravno spolno usmerjenost, pomeni medvedjo uslugo tistim, ki so v stiski in bi se morda radi osvobodili nenaravnih spolnih usmerjenosti.

Eh ja, takle imamo v Sloveniji.

Komentarji so zaprti.