Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino

Aleš Primc je proti zastrupljanju naših otrok z marihuano, heroinom / jaz sem proti njegovim nebulozam

Soočenje o referendumskem vprašanju glede konoplje je bilo predvidljivo. S strani tistih, ki so proti, je bilo povedanih ogromno neumnosti, pa vendar tudi na strani za niso bili nič slabši pri tem. Zmagovalec v nebulozah je zagotovo Aleš, Primc “za otroke gre™” in “jaz sem proti vsemu™” s svojimi zavajanji in stavkom, da je proti zastrupljanju naših otrok z marihuano, heroinom in drugimi drogami. Kje je našel heroin in ostale droge verjetno ve samo on, ampak če je on proti, sem jaz ZA. Za konopljo. Ne za heroin in ostale droge.

To, da v studiu gostiš organizatorje kampanje, ki so za in proti, je vse prej kot dobra ideja. Namreč, ko začnejo med seboj tekmovati, kdo “ima daljšega,” in se niti ne poslušajo in ni časa niti za odgovore na izrečene nebuloze, potem vse skupaj izpade precej žalostno.

Ko imaš na strani proti Aleša Primca, ki je itak proti vsemu, potem je jasno, kako je potrebno glasovati na referendumu – če je bil kdo še slučajno v dvomih. Število nebuloz, ki jih lahko Primc pove v par stavkih, je namreč tako enormno veliko, da jih je težko šteti.

Predvsem njegovo opletanje z besedami okoli zastrupljanja otrok z marihuano in heroinom je zgolj dokaz, da jezdi na valu prestraševanja. Zelo krščansko, kajne? In povsem predvidljivo zanj. Kako bi bilo lahko drugače, ko pa je to edini način, ki ga pozna. Ko on govori o zastrupljanju otrok, očitno sploh ne ve, o čem govori. Ko doda še heroin, je povsem jasno, da njegove izjave nimajo veze z realnostjo. Ko pa še napove, da se bo bojeval proti drogam, pa se lahko samo še človek nasmehne in preklopi program.

Človeku, ki je proti vsemu – proti splavu, proti evtanaziji, proti drekovodu, proti odločitvam ustavnega sodišča proti LGBTQ in je za ponovno uvedbo služenja vojaškega roka, je pač lakmus papir, kako ne smeš glasovati na volitvah ali referendumih. Njegovo potvarjanje in zavajanje je namreč postalo tako prozorno, da bolj ne more biti. Razumem, da se rad sonči v soju žarometov v etru, vendar bi bilo včasih bolje, da bi preskočil kakšno oddajo in se ne bi sramotil.

Sicer pa glede tega referendumskega vprašanja: “Ali naj Republika Slovenija na svojem ozemlju dopusti gojenje in posedovanje konoplje za omejeno osebno rabo?”

Sem jaz ZA. V bistvu sem za regulacijo, ki bi bila nujna na tem področju. Da se končno uredi vse skupaj in da stopimo v korak z državami, ki so vse to storile že pred časom ali pa, ki so to storile pred kratkim. Nebuloze okoli zastrupljanja pa pač ne bi smele soditi v takšne debate, saj so povsem neosnovane.

Naj se vsi tisti, ki so proti, zavedajo, da bodo ljudje vseeno kadili konopljo – edina razlika je v tem, da je lahko to področje regulirano in urejeno ali pa naj še naprej vlada kaos, od katerega imajo največjo korist ravno preprodajalci.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja