Med poslušanjem oddaje Ena na ena, kjer je gostoval Aleš Primc sem slišal stavek: “Po mojem mnenju je ustavno sodišče odločilo napačno.” WTF? Razumem. Aleš Primc se rad postavlja nad vse. To, da dvomi v odločitev ustavnega sodišča pa je višek predzrnosti in zgolj še en pokazatelj iz kakšnega testa je ta oseba, ki se bojuje “za otroke”.

Razumem. Aleš Primc je nestrpen. Nestrpen do vseh, ki niso kot on. In to izpostavlja tudi javno v raznih oddajah, kamor ga vabijo. Sicer že dolgo časa ne razumem zakaj ga sploh vabijo v katerokoli oddajo, saj je vse že zdavnaj povedal in iz njegovih ust letijo ene in iste floskule, ki nimajo veze z našo ustavo in nimajo veze z realnostjo. Ampak še vedno dobiva svoj prostor v etru, kjer lahko razlaga “svoje teorije zarot”.

To, da nekdo dvomi v odločitev ustavnega sodišča je seveda milo rečeno skregano s pametjo – saj se tako ta oseba postavlja nad odločitev ustavnega sodišča. In njegovo manipuliranje s številkami, ki se ga je privoščil je zgolj dokaz, da je njim laž edina sveta stvar. Namreč, ko je omenjal referendume je omenil tudi enormne številke ljudi, ki so “kao proti” posvajanju otrok v istospolnih družinah. Pri tem je storil to, kar so SdSovci storili ta teden – vse referendumske glasove je seštel in se hvalil s skupno številko, čeprav je vsakomur jasno, da so eni in isti volivci dali glas na referendumu.

SdSovci so se v tem tedni hvalili s preko 150.000 zbranimi podpisi, čeprav temu seveda ni tako. Če bi ena oseba zbirala podpise za 80.000 referendumov, bi bilo dovolj, da bi dobila zgolj dve osebi, ki bi podpisali vse te referendumske zahteve in bi tako po tej njihovi preprosti logiki zbrali 160.000 podpisov. Ja, tako daleč gredo z manipuliranjem in lažjo. Ampak to je pri njih pričakovano.

Glede na številko s katero se je hvalil Primc, bi pričakoval, da bo imel največ poslanskih sedežev v parlamentu. Ampak očitno je tako nepomemben, da še v parlament ni mogel vstopiti. Kr smešno, kajne?

Pa še nazaj k Primcu. Zakon je sprejet, istospolni partnerji so izenačeni z raznospolnimi in ustava ne dovoljuje referenduma na to temo. Konec. Pika. To je to. To, da Pop TV vabi v oddaje Primce in Tonine pa je zgolj in samo dokaz, da imajo očitno svoje interese. Pač pustiš te ljudi na smetišču zgodovine in to je to. Njihov domet je minoren.

Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino