Blogomanija – Kopaonik – 28.11. – 1.12.2013

Pisalo se je leto 2007 in v Sloveniji so blogi in blogerji rastli kot gobe po dežju. Imeli smo Blogres, družili smo se na Bložiču in precej upanja se je polagalo v pisce blogov. Bili so drugačni časi, družbeni mediji so bili šele v zametkih in mnenje posameznikov je veliko štelo. Potem se je veliko stvari spremenilo – blogerjev je čedalje manj, tudi na področju “druženja” in izobraževanje se ne dela več.

Ampak tako je pri nas. Drugje gledajo na blogerje povsem drugače. Spomladi je bila v Novem Vinodolskem organizirana Tvitomanija, eno leto prej pa je bila na Stari Planini organizirana Blogomanija, ki pa se je nisem mogel udeležiti zaradi razmer na cesti.

Blogomanija bo potekala med 28.11. in 1.12. 2013 na Kopaoniku!

Konferenca Blogomanija se bo to leto ukvarjala z naslednjimi temami: Digitalni marketing in PR, spletna vsebina in družbena omrežja.

Cilj letošnje Blogomanije je izmenjava regionalnih in mednarodnih izkušenj pri kreiranju dobrih praks in kvalitetnih internetnih vsebin, tako pri spletni strani posameznika, kot tudi pri korporacijah. Vse več je govora o “content marketingu”, omenja se “storytelling” kot stari-novi vidik marketinga. Na Blogomaniji 2013 bo govora o vseh teh novih pojmih. Pojasnjeno bo, kaj je vsebinski marketing, kako nastajajo primeri dobre prakse ter zakaj pripovedovanje zgodb ne pomeni nujno tudi laganje.

Več informacij:

 

blogomanija