Ko misliš, da si videl že vse, te doleti tole – Terme Olimia ponujajo Silvestrovanje Olimski prestiž in v pogojih je zapisano – Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Silvestrovanje je namenjeno izključno moško-ženskim parom, silvestrovanja se lahko udeleži do največ 60 oseb (30 parov).

Torej so se Terme Olimia napačno izrazile, ali pa dejansko to mislijo?!? Mogoče pa je to swinger party in nočejo, da bi prišla tja dva moška skupaj, ker si ne bi morali potem porazdeliti deklet.

Kakorkoli – tole je narobe! Zelo narobe! In upam, da pride pojasnilo, sicer pa hvala Terme Olimia – mene ne vidite nikoli več!

Status update: poklical in se je oglasila gospa, ki je povedala, da je napisano malce čudno. Da ni ravno tako mišljeno, da pač mora biti par, da ne gre drugače. Ko sem jo povprašal, če smem sam plačati za dva in pridem sam, mi je rekla, da to pač ne gre, ker je to za dva.
Ok. Čudni so tam! Priznam!

Status update: prejel klic, kjer se mi je g. Vasja Čretnik opravičil za vse skupaj in razložil zakaj je prišlo do te napake. Prav tako sem dobil tudi uradno obvestilo z njihove strani, ki ga objavljam:

Spoštovani g. Kordis,

v imenu Term Olimia se iskreno opravičujemo vsem, ki smo jih prizadeli z objavo ponudbe za Silvestrovanje Olimski prestiž na spletu, kjer smo skrajno nerodno zapisali, da je silvestrovanje namenjeno izključno moško-ženskim parom.

Dejstvo je, da je silvestrovanje Olimpijski prestiž namenjeno vsem odraslim parom. Do neljube napake je prišlo, ker smo želeli izpostaviti, da je to romantično in mirno silvestrovanje, zaradi vsebine vsekakor pestrega programa (savna, kulinarika…), prilagojeno parom, torej ne družinam in zaključenim družbam.

Družine in večje družbe so zagotovo dobrodošle pri nas, vendar smo za njih organizirali Kraljevsko silvestrovanje, ki vključuje glasbo, ples, otroško animacijo in zabavo, torej vse kar je potrebno za brezskrben, pester in živahen silvestrski večer.
Obžalujemo naš spodrsljaj in se še enkrat opravičujemo vsem, ki jih je naša objava kakorkoli prizadela. Vljudno vas vabimo v Terme Olimia, prepričajte se, da ste pri nas dobrodošli prav vsi.

Podečtrtek, 4. 12. 2013
Terme Olimia, d. d.

Hvala Nejc za to odkritje:

terme_olimia