Ko misliš, da si videl že vse, te doleti tole – Terme Olimia ponujajo Silvestrovanje Olimski prestiž in v pogojih je zapisano – Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Silvestrovanje je namenjeno izključno moško-ženskim parom, silvestrovanja se lahko udeleži do največ 60 oseb (30 parov).

Torej so se Terme Olimia napačno izrazile, ali pa dejansko to mislijo?!? Mogoče pa je to swinger party in nočejo, da bi prišla tja dva moška skupaj, ker si ne bi morali potem porazdeliti deklet.

Kakorkoli – tole je narobe! Zelo narobe! In upam, da pride pojasnilo, sicer pa hvala Terme Olimia – mene ne vidite nikoli več!

Status update: poklical in se je oglasila gospa, ki je povedala, da je napisano malce čudno. Da ni ravno tako mišljeno, da pač mora biti par, da ne gre drugače. Ko sem jo povprašal, če smem sam plačati za dva in pridem sam, mi je rekla, da to pač ne gre, ker je to za dva.
Ok. Čudni so tam! Priznam!

Status update: prejel klic, kjer se mi je g. Vasja Čretnik opravičil za vse skupaj in razložil zakaj je prišlo do te napake. Prav tako sem dobil tudi uradno obvestilo z njihove strani, ki ga objavljam:

Spoštovani g. Kordis,

v imenu Term Olimia se iskreno opravičujemo vsem, ki smo jih prizadeli z objavo ponudbe za Silvestrovanje Olimski prestiž na spletu, kjer smo skrajno nerodno zapisali, da je silvestrovanje namenjeno izključno moško-ženskim parom.

Dejstvo je, da je silvestrovanje Olimpijski prestiž namenjeno vsem odraslim parom. Do neljube napake je prišlo, ker smo želeli izpostaviti, da je to romantično in mirno silvestrovanje, zaradi vsebine vsekakor pestrega programa (savna, kulinarika…), prilagojeno parom, torej ne družinam in zaključenim družbam.

Družine in večje družbe so zagotovo dobrodošle pri nas, vendar smo za njih organizirali Kraljevsko silvestrovanje, ki vključuje glasbo, ples, otroško animacijo in zabavo, torej vse kar je potrebno za brezskrben, pester in živahen silvestrski večer.
Obžalujemo naš spodrsljaj in se še enkrat opravičujemo vsem, ki jih je naša objava kakorkoli prizadela. Vljudno vas vabimo v Terme Olimia, prepričajte se, da ste pri nas dobrodošli prav vsi.

Podečtrtek, 4. 12. 2013
Terme Olimia, d. d.

Hvala Nejc za to odkritje:

terme_olimia

18 Responses to Terme Olimia – silvestrovanje je namenjeno izključno moško-ženskim parom

 1. bbb pravi:

  so spremenili na “odraslim parom” zdej bo pa ok :)

 2. JeBi pravi:

  ma to je “prikrita” diskrimanacija…kao da ni za pedre in lezbike

 3. Spela Kregar pravi:

  Potem bi naj bili pa "vsi drugačni, vsi enakopravni" … #fail

 4. Samski tudi ne?!! Pa lih tja sem hotela za Silvestrovo ;)

 5. Roni Kordis pravi:

  Jasna Jugovic ne bo slo :) tudi ce placas dve karti ne.. :)

 6. Špela pravi:

  Haha, jaz sem tudi najprej pomislila, da bodo imeli strejt orgijo. Bi človek mislil, da če kaj takega organizirajo, imajo že izbrano zaključeno družbo, ne pa da si tako slabo reklamo delajo. ;)

 7. Spela Sitar pravi:

  "eksplozivni" silverstrski sauna programi ;)

 8. Matjea Cevonesej pravi:

  Čim jih POP TV kontaktira, se že opravičujejo za "napako"…

 9. miki pravi:

  koncno en k so za strejt :)

 10. Spela Sitar pravi:

  Najboljši je klic Vala202, ko sta klicala Andrej in Nejc. Je predstavnica Olimij rekla, da je paket za odrasle pare brez otrok in ni skontala cinizma za izjavo "saj otrok pa ne smeva imet" in je odgovorila z "ne, ta teden ne". :D LOL

 11. Katja Šneler pravi:

  Hm, brke itak mam, samo pobarvam si jih pa pony tail si naredim pa bom don juan in bo to to a ne? jao, jao…. se bo vsem kar zmešalo, potem bo šele štala :p

 12. Anton pravi:

  Ne vem kaj se vsi spravljate na njih. Meni pa se zdi čisto v redu in jasno kar so napisali. Silvestrovanje je namenjeno izključno moško-ženskim parom. In kaj je tu narobe??? Kaj je narobe z moško-ženskimi pari? A ste folk normalni al kaj. Ko bo silvestrovanje za homoseksualce bojo pač tako napisali, ko bo za družine z otroki bodo tako napisali, ko bo za družine s psom bodo tako napisali. Meni osebno je bil všeč hotel v Umagu, kjer je rečeno, da je samo za odrasle in otroci niso zaželeni. Čisto v redu, ker so moji otroci že odrasli, ker sem dal to fazo že skozi, si pač želim na dopustu mir, da ne letajo in cvilijo okrog scrkljani pamži in zato grem tja. In če bom v nekem zdravilišču videl da se dva ali dve istospolni nekaj crkljajo, tudi ne bom šel več tja, ker me to zelo moti in mislim, da imam pravico tako čutiti in to povedati. Ali da jo vsaj še imam. Tudi živali me motijo in vedno izbiram hotele, kjer je prepovedan vstop domačim “ljubimcem” Zakaj bi se moral obnašati, kot hoče neka manjšina, ki samo sebe smatra napredno in edino pametno.

 13. Manca pravi:

  Anton, praviš da te v takih nastavitvah motijo:
  -Otroci (ker so glasni)
  -Živali (ker so živali?)
  -Homosexualci (ker naj bi se crkljali)

  Upam, da ob tvojem razčlenjenem odgovoru opaziš, da je za to homofobijo več kot samo strah.

 14. Janja pravi:

  Anton
  Mene pa motijo nestrpneži kot si ti .. tako da šeraj, kje boš, da se jaz izognem tebe .. in na tem svetu je več, občutno več ljudi, ki imamo radi otroke, živali in homoseksualce, tako da si žalostna, zelo žalostna manjšina TI.

 15. miko pravi:

  Mislim, da bi obe dekleti zgoraj, sicer zagrizeni borki za pravice drugačnih, lahko najprej natančno prebrale izjavo Antona! Iz njegove izjave se nikjer ne da razbrati, da kogarkoli sovraži, da pa se razbrati, da ima odrasle otroke in je vrjetno v letih ko bi rad le miren dopust brez hrupa!
  Ne vem zakaj se vedno, ko se nekdo opredeli proti tem modernim, liberalnim miselnostim, najdejo pripadniki ali pa zagovorniki le teh, ki začutijo potrebo, da ga takoj napadejo in vsevprek stresajo moralne opazke.
  Antonu pač niso všeč homoseksualci in se jih bo izogibal, mene ne motijo in bom normalno živel naprej, Manci in Janji pa so všeč in bosta v njihovi družbi. Noben nima ne prav ne narobe, zato svoje kritiziranje drugih mnenj raje nadomestite z zagovorom svojih stališč!

 16. F. pravi:

  In kaj je s tem narobe??
  Jaz sem pa zelo za to, da se napise “zabava samo za homoseksualce” ali “zabava samo za heteroseksualce”.
  Zakaj pa bi jaz moral biti v druzbi homoseksualnih in gledati njihove neznosti??

  Da se razumemo – ne zanima me, kaksne so njihove seksualne preference. Zaradi mene lahko tudi napihljivo lutko zivali natepavajo v svojem stanovanju.
  Ampak trdim, da je NORMALEN par “zenska & moski” in menim, da imam tudi jaz pravico do svojega dusevnega miru brez gledanja “drugacnih.

  Ce pa se gremo ze kvazi demokracijo, zakaj potem nihce javno ne objavi, da je bilo Baricevicevo natepavanje psov “nekaj povsem normalnega” in zakaj se potem v sole ne uvede tudi informiranje o takih “drugacnih” oblikah spolnega zadovoljevanja??

  Lahko bi uvedli tudi redne parade, en vikend recimo S/M, drug vikend parado masturbatorjev, pa kaksen vikend parado natepovalcev psov ipd.. seveda vse s ciljem pokazati, da smo tolerantna in demokraticna druzba ..

  Za razmislek vsem “drugace mislecim” – kje so meje normalnega??

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.