Kamenko Kesar je očitno rajši izdal knjigo, kot prijatelja. Mene ne bo noben jebo je namreč naslov njegove knjige, ki bo, vsaj po informaciji na spletnem mestu EMKA ugledala luč 14.11.2014. Kamenko je tisti bloger, ki je pred mnogo leti pisal na Večeru pod nickom Ideja in je s svojimi duhovitimi prispevki zabaval blogerje in ostalo javnost, ki ga je spremljala.

Kasneje je ustanovil svojo agencijo Adrema, s katero dela super dogodke, na katerih ga še srečujem. Glede na to, da ga poznam že precej let, verjamem, da bo njegova knjiga zanimiva in uspešna, saj je že njegov opis zelo zanimiv:

Kamenko Kesar, izjemno uspešen piarovec in marketingar, organizator dogodkov in ljubiteljski športnik. Nesojeni lutkar, nekdanji študent petih fakultet, pa tudi nekdanji radijec, izdelovalec štampiljk in grafični oblikovalec. Mariborčan, ki je prištopal v Ljubljano in se udomačil na Rakitni. Oče dveh otrok, fant medijsko znane simpatične plavolaske, zdaj direktorice njegovega podjetja. Priljubljeni bloger razmišlja o ljubezni, seksu, poslu, denarju, kuhanju in skrbi za družino … na način, ki vas bo nasmejal in ganil do solz.

Aha, kaj je v njegovi knjigi? Izbor najboljših, najbolj duhovitih in najbolj prepričljivih blogovskih zapisov kamenka kesarja ter nova še nikoli objavljena besedila z ilustracijami dr. Horowitza.

In Kamenko ima prav – Mene ne bo noben jebo!

kamenko_kesar_mene_ne_bo_noben_jebo
Kamenko Kesar – Mene ne bo noben jebo