Ko na YouTubeu odkriješ nov promo film za Bled – Bled | Slovenia | Europe – ADVENTURE, ki je po vsej verjetnosti namenjen turistom, ga z veseljem pogledaš. Na srečo ne gre za uradni promo video, ampak bolj za promocijo Tiana Productions.

Zakaj na srečo? Mogoče zato, ker je video povsem zanimiv, če bi bil namenjen promociji dekleta, ki odigra glavno vlogo v njem. Posnetki Bleda so zgolj in samo nekje zadaj in kljub temu, da precej dobro poznam Bled, jih verjetno ne bi niti opazil, če videa na bi pogledal 2-krat.

Mogoče bi ustvarjalcem tega promo videa predlagal, da naslednjič deklica ne nosi modrčka in da ima še malce krajše hlače. Bo še veliko bolj zanimivo in sploh ne bo potrebno uporabiti posnetkov Bleda. Ker pač ne sodijo v takšen video. Je pa deklica v videu povsem prijetna in z veliki prsmi! To pa, v končni fazi, tudi šteje!

p.s.: deklica v promo videu je Eva Jerič (hvala Facebook!)

bled_promo

2 Responses to Promo video za Bled? Ali za Evo Jerič?

  1. Maja pravi:

    To je reklama za slovenska dekleta. Slovenski moški niso več nobeni moški. Posedajo za računalnikom, blogajo in pizdakajo za vsak prdec. Zato treba promovirat slovenska dekleta tujcem. V tujini se še najde kak ta prav dec.

    • Kaja Rot pravi:

      Prej reklama za dekleta tipa Jersey Shore, katerih primarna funkcija je poleg tiste v videu predvsem dvigovanje natalitete. Če je to zate standard, potem takoj na lov za tujimi “deci”! :-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.