Pavle Ravnohrib je posodil glas za ta propagandni spot, ustvarjalci pa so si sposodili glasbo od Ludovica Einaudija – po enem dnevu jim je YouTube na zahtevo Universala Music Group odstranil video. Vendar so se ponovno pojavili s spotom Slovenija je PROTI – Mama in oče sta podoba zmagoslavja. Do poslednjih dni, kjer so pod njim zapisali sledeče.

Zadosti je njihovih manipulacij in sprenevedanj. Ne pripadamo nobeni politični stranki, nihče nas ni kupil. Ampak, kar je preveč, je preveč. Naših otrok ne bodo imeli. Naj živijo kot jim paše. Poroka, zakon, otroci, starševska ljubezen pa so pojmi, ki so rezervirani. Ne morejo nam jih ukrasti. Izumljajo novorek, ugrabili so institucije, ki naj bi skrbele za družino in podpirale nacijo.

Odločili smo se, povezali in naredili videospot, ki govori o pravi ljubezni in naravi materinstva in očetstva. O hrepenenju do matere in očeta, o bistvu vesolja, v katerem sta oba usrediščena.

In ker so si poželeli naših otrok, so redefinirali in ukradli naša poimenovanja za ljubezen, otroke in starševstvo. Nočemo, da iz naših otrok delajo brezspolne spačke in jim v naših vrtcih pripovedujejo zgodbice o dveh bradatih princesah.

Pred vami je spot, ki smo ga ustvarjalci delali z ljubeznijo do naše nacije, naše mladeži in ker nam ni vseeno za našo prihodnost. V nedeljo VSI na referendum in z velikim PROTI pokazati, da nas ne morejo zasužnjiti s svojo novo ideologijo razbijanja družine in njenih vrednost.

Naših otrok vam ne damo!

#fml. Resno? Tako se sedaj straši ljudi? Da bodo vzeli otroke? Ljubezen do nacije? Zasužnjenje? Ugrabitev institucij?

Toliko nebuloz na enem kupu že dolgo nisem prebral. Pa vendar, to je verjetno edino orodje, ki ga imajo. Seveda so oni neodvisni, seveda ne pripadajo nobeni stranki. Tudi to, da uporabili otroke v tej propagadnem spotu ne smemo zanemariti. Me prav zanima, če imajo urejene papirje glede tega?! Takšna produkcija ni zastonj. Nekdo to financira. Kdo? Vprašanja, na katere ne bo odgovorov. Saj smo tega navajeni že iz preteklosti in zgodb povezanih z desnico.

Ampak nazaj k stvari. Za vse tiste, ki se bojite, da se bodo njihove napovedi uresničile. Nič od zgoraj omenjenega ne drži. Gre za propagandni stroj, ki jim precej dobro teče. Kaj se bo dejansko spremenilo?

Spremembe ZZZDR, ki jih bo prinesel vaš glas ZA (vir)

 • 3. člen
  Zakonska zveza je z zakonom urejena življenjska skupnost moža in žene dveh oseb.
 • 12. člen
  Dalj časa trajajoča življenjska skupnost moškega in ženske dveh oseb, ki nista sklenila zakonske zveze, ima zanju enake pravne posledice po tem zakonu, kot če bi sklenila zakonsko zvezo, če ni bilo razlogov, zaradi katerih bi bila zakonska zveza med njima neveljavna; na drugih področjih pa ima taka skupnost pravne posledice, če zakon tako določa.
 • 16. člen
  Za sklenitev zakonske zveze je potrebno, da dve osebi različnega spola izjavita pred pristojnim državnim organom na način, določen z zakonom, svoje soglasje, da skleneta zakonsko zvezo.
 • 21. člen
  Zakonske zveze ne morejo skleniti med seboj sorodniki v ravni črti, ne brat s sestro, ne brat z bratom, ne sestra s sestro, polbrat s polsestro, polbrat s polbratom, polsestra s polsestro, stric z nečakinjo, ne stric z nečakom, ne teta z nečakom, ne teta z nečakinjo in tudi ne otroci bratov in sester, polbratov in polsester med seboj. To ne velja za razmerja, ki nastanejo pri posvojitvi, razen za posvojitelja in posvojenca.

Prehodne določbe

Nanašajo se na prenehanje veljavnosti Zakona o registraciji istospolne partnerske skupnosti in preoblikovanje registrirane istospolne partnerske skupnosti v zakonsko zvezo.(vir: http://www.iusinfo.si/Priloge/Poro/PORODZ2015M02D17N7_8_1.PDF)

Primc in podobni pa strašijo ljudi z nebulozami, kot so spodnje in nimajo nobene osnove!

 • Šest brezplačnih oploditev z biomedicinsko pomočjo za oploditev žensk, ki hočejo otroka prikrajšati za očeta ter moško vzgojno in razvojno dimenzijo na državne stroške (20.000 EUR).
 • S pomočjo nadaljnjih ustavnih presoj in zakonodajnih trikov ter pravnega aktivizma uzakonitev sporne trgovine z materinstvom, kjer bodo istospolni partnerji kupovali otroke od revnih žensk.
 • Javni uslužbenci, ki se ne bodo strinjali z radikalno LGBT ideologijo, bodo odpuščeni. To še posebej velja za matičarje, ki ne bodo poročali homoseksualnih parov, zdravnike in zdravstveno osebje, (ki ne bodo hoteli oplojevati lezbijk), sodnike in socialne delavce, (ki ne bodo hoteli podpisovati odločb o posvojitvi otrok v homoseksualna razmerja)…

Glede na to, da se bo v tem času slišalo, predvsem pa objavilo še kup podatkov, ki bodo prestrašili ljudi, svetujem previdnost, predvsem pa poiščite na spletu informacije o tem.

Čas je ZA lahko najdete:

Slovenija je PROTI – Mama in oče sta podoba zmagoslavja.Do poslednjih dni.

slovenija_je_proti