Žan Mahnič imenuje Milana Kučana stari prdec / je to primerno obnašanje poslanca?

Žan Mahnič je poslanec stranke SDS. Je tudi uporabnik tviterja, kjer si dovoli veliko preveč, kot pa bi si lahko kot poslanec dovolil. V zadnjem tvitu je poimenoval Milana Kučana stari prdec. Je to obnašanje primerno za poslanca?

O Žanu sem pisal že velikokrat. Očitno je zelo pogumen na tviterju in tam upa izjaviti stvari, ki jih sicer nikoli več nikjer ne ponovi. Verjetno so mu tako svetovali, da si pridobi “rispekt” starejših strankarskih kolegov.

Njegova izjava je spet šla preko meje dobrega okusa, vendar je očitno takšen način komunikacije poslanca SDS všeč njegovim somišljenikom, ki so njegov tvit množično “všečkali”.

Zastavlja se mi povsem preprosto vprašanje. Ali res ne obstaja noben vzvod, ki bi vsaj poslancem preprečil takšen način komunikacije v javnosti? In ne, ne gre za svobodo govora za vse tiste, ki boste sedaj skočili v zrak in boste razmišljali o tem. Razumem, da je poslanec navajen takšnega govora med vrstniki, ali stranskarskimi pripadniki, vendar ozmerjati Milana Kučana s starim prdcem pa presega vse meje normalnosti in tudi svobode govora!

Komentarji so zaprti.