Vili Kovačič si predstavlja demokracijo po svoje. Sedaj se je odločil zbirati podpise za peticijo, da bi z javnim mnenjem odstranili Milana Kučana iz javnega življenja. Da, prav ste prebrali. Leta 2020 se je nekdo odločil, da bo s peticijo onemogočil nastopanje v javnosti nekdanjemu predsedniku Slovenije.

Vrag je odnesel šalo, lahko mirno zapišem ob tej peticiji. In še en dokaz, da nekateri razumejo demokracijo po svoje – po sprevrženi logiki. Za njih velja svoboda govora, za vse ostale pač ne. Glede na to, da je to modus operandi stranke SDS, je verjetno dovolj jasno zakaj se gre pri tej peticiji.

In za kaj se tokrat zavzema Vili Kovačič? Zapisal je: Državljani podpišimo to, FEBRUARSKO PETICIJO, ki je GLAS LJUDSTVA ZA NORMALNOST SLOVENIJE. Je glas proti izključevalni politiki podzemlja globoke mafijske države, katere neformalni šef je Milan Kučan Plavi.

Milan Kučan Plavi, s svojim stalnim vpletanjem in zakulisnim rovarjenjem v levih v strankah in s pošiljanjem trojanskih konjev v desne in sredinske stranke, Sloveniji ONEMOGOČA VSAKRŠNO POLITIČNO NORMALNOST IN SPODJEDA DEMOKRACIJO V SLOVENIJI. Postal je stalni generator blokad in obnavljanja umetnega zgodovinskega konflikta, ki v 21 stoletju sredi Evrope nima kaj delati. S podporo Jankoviću pa v glavnem mestu generira blokado sodstva, ki ni sposobno procesirati niti volilnih goljufij v Ljubljani.

Glas ljudstva? Kaj pa, če bi glas ljudstva s peticijo udaril kontra – da bi začeli podpisovati peticijo, ki bi onemogočila delovanje Vilija Kovačiča? Verjetno bi tisti, ki bo to predlagal doživel pogrom, predvsem pa bes in jezo vseh trolov s Trstenjakove. In ni jih malo.

Blagor ubogim na duši …

Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 12

6 Responses to Peticija za odstranitev Milana Kučana iz javnega življenja / Vili Kovačič in njegov pogled na demokracijo

 1. Mira pravi:

  Vilija Kovačiča je treba odstraniti iz javnega življenja, samo škodo dela in za vse te njegove referendume je bilo porabljenega že veliko denarja.

 2. Anonimno pravi:

  Blesavi starček, ki je samemu sebi namen

 3. Nekdo pravi:

  Potem je blesav tudi Boris Vezjak, ki je povedal, da je Borut Pahor id***, ker z metanjem papirčkov proslavlja smrt Kobeja Bryanta. Kučan je bivši funkcionar, ki si je z mlatenjem prazne slame prislužil lepo pokojnino. Ne počne praktično ničesar, rad pa bi bil še naprej v središču pozornosti in šefi medijev mu ne upajo reči NE. Ko ga vidim parkrat na leto na TV, se vprašam, kaj je razlog za to? Je napisal knjigo, posnel film, šel na zahtevno pešpot, obnovil zapuščeno kmetijo, kot prostovoljec pomagal beguncem ali bolnim ? Ne, nič ni bilo, intervjujajo ga pač, ker je “pomemben”. Kučan je sivolasi Damjan Murko, slaven zaradi slave, pa še Murkota so se rumeni mediji nažrli.

 4. Borut pravi:

  Tukaj se sedaj vidi, kdo ste zagovorniki največjega izdajlca naroda, sami izdajlci, tanko boste piskali takrat, ko pravih Slovencev ne bo več. Iz nas želite narediti hlapčevski narod. In kaj je po vašem napravil komunistični partijec v dobrobit za blaginjo slovenskega naroda? Spokajte komunistične kufre in si vzamite partijca z ukradeno penzijo! Pa marš nazaj v skorumpirano zibelko balkanske bande.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.