Vili Kovačič si predstavlja demokracijo po svoje. Sedaj se je odločil zbirati podpise za peticijo, da bi z javnim mnenjem odstranili Milana Kučana iz javnega življenja. Da, prav ste prebrali. Leta 2020 se je nekdo odločil, da bo s peticijo onemogočil nastopanje v javnosti nekdanjemu predsedniku Slovenije.

Vrag je odnesel šalo, lahko mirno zapišem ob tej peticiji. In še en dokaz, da nekateri razumejo demokracijo po svoje – po sprevrženi logiki. Za njih velja svoboda govora, za vse ostale pač ne. Glede na to, da je to modus operandi stranke SDS, je verjetno dovolj jasno zakaj se gre pri tej peticiji.

In za kaj se tokrat zavzema Vili Kovačič? Zapisal je: Državljani podpišimo to, FEBRUARSKO PETICIJO, ki je GLAS LJUDSTVA ZA NORMALNOST SLOVENIJE. Je glas proti izključevalni politiki podzemlja globoke mafijske države, katere neformalni šef je Milan Kučan Plavi.

Milan Kučan Plavi, s svojim stalnim vpletanjem in zakulisnim rovarjenjem v levih v strankah in s pošiljanjem trojanskih konjev v desne in sredinske stranke, Sloveniji ONEMOGOČA VSAKRŠNO POLITIČNO NORMALNOST IN SPODJEDA DEMOKRACIJO V SLOVENIJI. Postal je stalni generator blokad in obnavljanja umetnega zgodovinskega konflikta, ki v 21 stoletju sredi Evrope nima kaj delati. S podporo Jankoviću pa v glavnem mestu generira blokado sodstva, ki ni sposobno procesirati niti volilnih goljufij v Ljubljani.

Glas ljudstva? Kaj pa, če bi glas ljudstva s peticijo udaril kontra – da bi začeli podpisovati peticijo, ki bi onemogočila delovanje Vilija Kovačiča? Verjetno bi tisti, ki bo to predlagal doživel pogrom, predvsem pa bes in jezo vseh trolov s Trstenjakove. In ni jih malo.

Blagor ubogim na duši …

Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 12