Brezplačna vinjeta na Facebooku je “evergreen”. In kljub temu, da sam ne poznam nikogar, ki bi dobil brezplačno vinjeto na facebooku, očitno ljudje verjamejo v to, da jim bo tokrat uspelo. Saj ni treba drugega kot všečkati stran, deliti objavo in v komentarju označiti prijatelje, ki potrebujejo vinjeto.

Ko boste prodajali “engagement”, potem se spomnite, da brezplačna vinjeta deluje. Kljub temu, da je bila facebook stran pred par dnevi šele vzpostavljena ima že preko 2000 sledivcev. Da tega, da je bila objava deljena več kot 1800 – krat niti ne omenjam.

Kljub temu, da smo v letu 2018, očitno ljudje še vedno verjamejo, da bodo dobili zastoni vinjeto – sploh na facebook straneh, kjer ni podatkov o upravljavcu (lastniku strani), kjer ni podatkov o tem, kdo podarja vinjeto … Vendar je dovolj že to, da omenite, da je nekaj brezplačnega in takrat ljudje mrzlično pridejo in lajkajo in delijo in komentirajo.

Pričakujem, da se bo v mesecu decembru pojavilo neskočno brezplačnih vinjet na facebooku, saj s(m)o ljudje ovce in nekateri očitno verjamejo, da obstajajo dobri ljudje, ki se odločajo, da bodo podeljevali brezplačne vinjete na facebooku …

There ain’t no such thing as a free lunch.