Tesla Slovenija na Facebooku podarja avto Tesla 3 v vrednosti 100.000 evrov. Gre za dobro poznano prakso, ki smo ji vsak dan znova priča – in ne, nihče ne podarja zastonj vozila Tesla 3. Za sodelovanje je potrebno – všečkati Tesla Slovenia, všečkati to objavo, označiti 2 prijatelja s katerima bi se zapeljali v avtu, deliti objavo.

Zanimivo pri tej nagradni igri je, da so se očitno organizatorji odločili, da podarijo vozilo Tesla 3 in še dodatnih 30.000 evrov. Zakaj?

Vsak si lahko sam konfigurira vozilo, vendar je maksimalna cena, ki sem si jo lahko sestavil natanko 70.000 dolarjev. Glede na to, da Tesla Slovenija podarja avto v vrednosti 100.000 evrov, bodo verjetno razliko izplačali v gotovini srečnemu lastniku.

No, hecam se. Seveda gre za zelo dobro znani nateg. Nihče ne podarja Tesle 3, tudi Tesla Slovenije ne obstaja. Obstaja pa, v tem trenutku, vsaj 500 ljudi, ki verjamejo, da lahko dobijo zastonj Teslo na Facebooku. Glede na to, da se takšne “nagradne igre” dogajajo vsakodnevno, pa očitno še vedno delujejo, saj ljudje še vedno z veseljem lajkajo, delijo, označijo …