Mercedes Slovenija na facebooku ne podarja Mercedesa v vrednosti 75.000 evrov Mercedes Slovenija na facebooku ne podarja Mercedesa v vrednosti 75.000 evrov

Mercedes Slovenija na facebooku NE podarja Mercedesa v vrednosti 75.000 evrov

Mercedes Slovenija je na facebooku objavil:  Podarili bomo Mercedes v vrednosti 75,000€.  Za sodelovanje je potrebno: Vsečkati Mercedes Slovenija, Všečkajte to objavo, Označite 2 prijatelja s katerima bi se zapeljali v avtu, Delite objavo. Srečni dobitnik bo izžreban 1.8.2020 ob 19h. Facebook stran je bila kreirana 28. julija 2020 in ne, ne gre za uradno Mercedes stran in ne, ne boste dobili Mercedesa zastonj.

Očitno je spet tisti čas v letu, ko ljudje verjamejo, da jim bo kdo podaril novo vozilo na facebooku. To sklepam po številu všečkov in delitvi spodnje objave strani “Mercedes Slovenija”, ki nima nobene povezave z dejanskim Mercedes Benzom v Sloveniji.

1.9K všečkov, 2K komentarjev in 3.4K delitev objave. Tudi 3,064 people like this je dovolj dober pokazatelj, da ljudje še vedno verjamejo, da bodo dobili zastonj vozilo na facebooku in na strani, ki nima niti osnovnih podatkov …

Je pa zanimivo, da so uporabili isto fotografijo kot so jo že leta 2015, ko sem opozoril na ta scam. Verjetno gre za isto skupino ljudi, ki počne to na facebooku.

Ne nasedajte … There ain’t no such thing as a free lunch!

Mercedes Slovenija na facebooku ne podarja Mercedesa v vrednosti 75.000 evrov
Mercedes Slovenija na facebooku ne podarja Mercedesa v vrednosti 75.000 evrov