Pi Network Pi mining invite code hadhad rudarjenje kriptovalute na vasem telefonu ki ne prazni baterije Pi Network Pi mining invite code hadhad rudarjenje kriptovalute na vasem telefonu ki ne prazni baterije

Pi Network / Pi mining invite code hadhad / rudarjenje kriptovalute na vašem telefonu

Pi Network je novost in Pi mining omogoča rudarjenje kriptovalute na vašem telefonu. Če ste zamudili zgodnja leta rudarjenja bitcoinov in ste se potem vedno znova spraševali zakaj niste verjeli v njih, je sedaj nova priložnost. Pi mining je aplikacija, ki jo namestite na vaš mobilni telefon in vam v ozadju rudari kriptovaluto – in pri tem ne prazni baterije kot bi pričakovali.

Kriptovaluta Pi še ni na nobeni borzi. Trenutno je še v beta fazi. Je projekt Stanfordovih diplomantov, ki naj bi omogočil vsakomur z mobilnim telefonom, da lahko rudari kriptovalute in s tem tudi približa kriptovalute širšemu občinstvu.

Ali gre za scam? Ne vem. Sem pa pred dvema dnevoma sam instaliral aplikacijo na svoj Xiaomi telefon in kljub temu, da mi že dva dneva telefon rudari Pi kriptovaluto se to ne pozna na njegovi bateriji.

Ker je Pi mining še v beta fazi je potrebno priporočilo nekoga. Ker ni potrebno ničesar investirati ne gre za Ponzijevo shemo, lahko pa vsak ugotovi, da gre za mrežni marketing, ki ima namen pripeljati čim večje število uporabnikov v hierarhijo.

Če kdo želi preizkusiti Pi mining lahko vpiše invite kodo “hadhad” in začne z rudarjenjem:

Zahvalite se mi lahko kasneje …

Pi Network Pi mining invite code hadhad rudarjenje kriptovalute na vasem telefonu ki ne prazni baterije
Pi Network Pi mining invite code hadhad rudarjenje kriptovalute na vasem telefonu ki ne prazni baterije
 1. Nič novega, valuta Electroneum to pozna ze dobro leto. In za razliko od omenjene, dejansko kotira na borzah in na nekaterih pridruzenih trgovinah velja kot placilno sredstvo.

  Pri trenutno vrednosti virtualno narudari par centov dnevno.

  Zahvali se mi pozneje

 2. Se popolnoma strinjam
  Če.ne druzga bo vsaj za kaksno poletno osvezitev

  7D875A…pa skupaj zapijemo!!!

  Lp
  B

 3. Se popolnoma strinjam
  Če.ne druzga bo vsaj za kaksno poletno osvezitev

  Koda za vpis 7D875A..

  pa skupaj zapijemo!!!

  Lp
  B

  1. sedaj si ustvaris svoj network. sedaj se ne rudari … kasneje pa bomo videli kaj se bo zgodilo

 4. Hello, I would like to ask, if my account also invites many friends, and at present it also adds power to my account, but those friends may fail to verify because of various reasons. In the future, will the PI coins dug out by the increased power of my account be affected? Finally, all the money in my account can be transferred. To Pi Wallet?

 5. pri ETN elecroneum kovancu je aktivnih rudarjev cca 266xxx pri PI neworku pa ih je preko 2 milijona… kvalitetno se širi in letos bo na borzi vsaj takšni so plani v ozadju…

  nič vas ne stane nič vam ne jemlje baterije oz vam ne obremenjuje telefona saj se vse dogaja na oblaku..
  le vsakih 24h stisnete gumb da se dalje rudari in že se vam kopičijo kovanci…

  Ker vas mora v mrežo nekdo povabiti, je na vseh povezavah v tem članku dodan tudi moj nickname TECKOW katerega vpišete, ko je to zahtevano in že lahko pričnete s služenjem PI kriptovalute.

  http://www.minepi.com/teckow

  for fun ;)

 6. Moja koda je: janmikec

  Uporabite jo in zaslužimo nekaj skupaj :)

 7. Ker je Pi mining še v beta fazi je potrebno priporočilo nekoga. Ker ni potrebno ničesar investirati ne gre za Ponzijevo shemo, lahko pa vsak ugotovi, da gre za mrežni marketing, ki ima namen pripeljati čim večje število uporabnikov v hierarhijo. Moja invitation koda: svizec82

Komentarji so zaprti.