Karatbars nova MLM mrezna piramida z blockchain pridihom Karat partner Karatbars nova MLM mrezna piramida z blockchain pridihom Karat partner

Če pišeš o Karatbars si fašist in boš imel opravka s Čeferini / anonimneži radi grozijo

Všeč so mi anonimneži, ki na spletu grozijo. Tokrat se mi je oglasil “Zlatko”, ki ga moti moje pisanje o MLM shemi Karatbars. No, v bistvu je takoj jasno povedal, da sem fašist, da bom hudo najebal, ker imajo pogodbo z odvetiško pisarno Čeferin … In da bi bilo bolj jasno, da resno misli, je trikrat komentiral isto objavo in uporabil veliko VELIKIH črk. Ker je pač hotel poudariti, da se ga moram bati.

Jaz imam srečo, saj ponavadi dregnem v osir in potem se zgodijo grožnje. Včasih jim ignoriram, včasih pa se odločim, da jih bom preganjal po uradni poti. Verjetno sem nekomu res stopil na žulj, če me je označil za fašista – mogoče ne ve točno kaj pomeni ta beseda in se mu je vseeno zdelo smiselno, da jo uporabi, kajti s tem bo njegovo pisanje dobili dodaten čar.

Da tega, da omenja odvetniško pisarno Čeferin niti ne omenjam. Vsak, ki nima ničesar v rokah začne s takšnimi grožnjami. Ljudje verjamejo, da se bom zaradi omembe odvetnikov ustrašil in šel odstranjevati svoje zapise.

In ko človek začne poudarjati kdo je on v Karatbars zgodbi, potem ti postane jasno, da ne gre za osebo, ki bi bila karkoli v Karatbars zgodbi. Namreč, kdo na tem svetu, če bi služil milijone bi se ukvarjal z nepomembnim piscem bloga kot sem jaz?

Aja, kaj vse je Zlato sproduciral v treh komentarjih? Samo najboljši deli, da vam ne bo potrebno brati vseh njegovih nebuloz.

 • Aha… Roni Kordiš… to si ta fasist.
 • En teden ti dam casa, da zbrises tale tvoj primitiven zlagan clanek o Karatbarsu. EN TEDEN !!!
 • Roni. En teden ti dam casa. EN TEDEN !!!
 • Potem bos imel opraviti z odvetnisko pisarno Ceferin. Ker Karatbars ima pravno pogodbo z njimi. KAratbars zastopa odvetniska pisarna Ceferin. In ne bos prvi, ki jih bo hudo najebal. NE BOS PRVI !!!
 • Karatbars je tako mogocen, da o njem ne upa niti sama drzava govoriti slabo in potem se pojavi nek idiot z imenom Roni Kordis.
 • Nimas pojma s kom imas opravka. NIMAS POJMA !!!
 • Je to kar si napisal tvoje mnenje ali tvoje znanje? Ker na mnenje ljudi se poserjem. Znas in razumes pa itak nic kot si ze sam povedal v tem clanku.
 • Hvala za reklamo, da oglasujes Karatbars, ti kreten.
 • Zalostno je, da zdaj ze vsaka budala lahko odpre svojo internetno stran in pametuje o temah, ki jih ne razume. Zalostno je.
 • Lazes o kripto valutah, da se jim je nakaj slabega zgodilo. Kaj se jim je slabega zgodilo? KBC zlati kovanec je naredil vec kot 500% v POLOVICI leta (iz 0,60 centa je prisel na 3 cente) KCB zlati kovanec pa je se na zacetni nulti tocki 0,14 centa in bo toliko ostal, dokler jeseni ne pride na borzo, tako kot je ze na borzi KBC. Kaj je tukaj spornega in nevarnega, ti prekleti fasist ??? Lazes. LAZES !!!
 • Vsi, ki prodajajo zlato, gredo v kovnico in potem zlato, ki ga je ustvarila kovnica prodajajo – torej so posredniki. Karatbars pa ni posrednik, ker ima svoje rudnike zlata in vse svoje in ni odvisen od nobenega na svetu, In kako potem lahko zakljucis, d aje Karatbars posrednik zlata, vsi ostali so pa prodajalci zlata ??? Ti si res cistokrvni olimpijski kreten. Bravo !!!
 • Karatbars je DIREKTNI marketing, ker ne rabis vloziti za delo niti centa. Ce pa zelis se vec zasluziti pa je nadgradnja tega direktnega marketinga, to je mrezni marketing. Ampak ni nujno, ker vsi prodajalci zivimo od direktnih provizij in se poserjemo na mrezni marketing. Tako, da spet zavajas in lazes. LAZES !!!
 • In kaj je narobe in spornega z nagrajevanjem uspesnih sodelavcev? KAJ ???!!! Ce bi tudi ti prisel na to stopnjo, bi tudi ti dobil omenjenega Mercedesa kot pise v pogodbi. Kaj je tukaj spornega in nevarnega, ti prekleti fasist ??? Lazes. LAZES !!!
 • Bom pa o tem tvojem nesmiselnem in hudobnem clanku sporocil naprej na Karatbars. Bodo oni povedali, ce lahko na taksen primitiven nacin lahko oglasujes najmocnejso nemsko financno organizacijo Karatbars katera temelji na zlatem standardu.
 • Ni, ce si govoril resnico o Karatbarsu, potem se nimas cesa bati na sodiscu. Nimas pojma kdo sem jaz, kaj sem jaz v Karatbarsu in s kom se igras. NIMAS POJMA !!!
 • Nimas niti jajca povedati kdo si… skrivas se za ekrani in se delas supermocnega in superpametnega… ti kreten !!!

Zlatko aka anonimnež, ne boš verjel. Jaz se podpisujem z imenom in priimkom na spletu. Nisem anonimni uporabnik, ki se v zavetju interneta skriva in grozi. Supermočnega se ne delam, kajti vseeno imam zgolj 60 kilogramov – če si mislil fizično močnega in če si s tem želel povedati, da se me boš lotil fizično – če je to tvoja volja, let it be.

Jaz se ne bojim sodišča. V bistvu ravno nasprotno. Z veseljem se soočim s teboj na sodišču. In tudi s tvojo odvetniško pisarno Čeferin. Ja, res je. Nimam pojma kdo si ti? Kako bi ga imel, če se nimaš jajc podpisati z imenom in priimkom? In potem je tvoje pisanje merodajno?

Ne boš verjel, ampak dejansko sem prebral tvoje nebuloze. In ugotovil, da so zgolj nebuloze. In grožnje. Veliko njih. Veliko praznih besed s katerimi pokažeš, da nisi v nobenem vrhu piramide, ampak zgolj pač vernik Karatbarsa. Kar je vse ok. Če ti tako paše, je pa zelo očitno od kje izvira vsa tvoja jeza in bolečina. Se drugi vozijo z Mercedesi, ti pa še ne? Je v tem problem? Ali pač si dobil ukaz, da moraš sanirati stvari – pa si se tega lotil na tako diletanten način, da tvojo nadrejeni ne bodo zadovoljni s tem?

Kam ti pošljem podatke, da se srečava na sodišču? Kajti res me zanima kako pogumen človek anonimno grozi na spletu? Povej nadrejenim, da si pač zajebal in se jim opraviči. Ker tole je precej slaba luč na Karatbars …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja