Wolt podari 5 evrov ob prvem nakupu s kodo S9ZMN hitro narocanje hrane preko aplikacije Wolt podari 5 evrov ob prvem nakupu s kodo S9ZMN hitro narocanje hrane preko aplikacije

Wolt promo koda S9ZMN / Wolt podari 5 evrov ob prvem nakupu s kodo S9ZMN

Wolt je startup, ki s platformo skrbi za naročanje in dostavo hrane na dom, ustanovljen leta 2014 v Helsinkih. Wolt je prisoten v več kot 17 državah in 38 mestih ter sodeluje z več kot 3.500 restavracijami. In prihaja tudi v Ljubljano. Wolt vam podari 5 evrov ob prvem nakupu, če uporabite kodo S9ZMN (moja referrer koda).

Wolt je torej konkurenca ehrani, ki je pri nas prisotna že nekaj časa. Že pred časom so rekrutirali dostavljalce po Ljubljani in očitno se sedaj pripravljajo, da pridobijo čim več restavracij in lokalov za katere bodo njihovi dostavljalci dostavljali hrano na dom, v službo, ali kamorkoli že.

Par podatkov o Wolt dostavi:

  • Wolt dostavlja od ponedeljka do nedelje od 11:00 do 22:30
  • cena dostave je 2 EUR, v kar je všteta dostava do 1,5 km od restavracije (zračne linije), za vsakih dodatnih 500 metrov pa naročnik plača 0,5 EUR
  • najmanjše naročilo je 10 EUR, kar lahko vsebuje jedi, dodatke in pijače.

Nekaj ponudb, ki so že v sistemu:

Sam nisem še testiral Wolta, sem pa že pred leti bral recenzije njihove storitve po svetu. In ljudje so navdušeni … Torej klik na http://get.wolt.com/ in pridobite 5 evrov popusta ob prvem nakupu.

Wolt podari 5 evrov ob prvem nakupu s kodo S9ZMN hitro narocanje hrane preko aplikacije
Wolt podari 5 evrov ob prvem nakupu s kodo S9ZMN hitro narocanje hrane preko aplikacije