Unboxing Telemach EON Smart Box kako je moja televizija postala pametna2 Unboxing Telemach EON Smart Box kako je moja televizija postala pametna2

Telemachov EON Smart Box je najboljša naprava za uporabnike na svetu / nagrada na IBC2019

Sprejemnik EON Smart Box je bil na IBC2019, najvplivnejšem mednarodnem sejmu s področij elektronskih medijev in tehnologije, ki je potekal v Amsterdamu, izbran za najboljši sprejemnik v kategoriji tehnologij za domačo zabavo (Customer Premise Technology). Nagrada, ki jo je Telemach prejel ravno ob prvem rojstnem dnevu sprejemnika EON Smart Box in paketov EON, tudi uradno potrjuje, da je najhitreje rastoči mobilni operater s tehnologijo EON hkrati začrtal tudi nove trende, ki so uporabnikom ponudili vrhunsko izkušnjo televizije.

Sprejemnik EON Smart Box in paketi EON so na voljo vsem uporabnikom v Sloveniji, ne glede na to ali se nahajajo v omrežju Telemacha ali izven njega in ne glede na ponudnika interneta.

V samo enem letu je več kot 300 tisoč gospodinjstev v regiji izbralo pakete EON, saj jim zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo in dostop do izjemnega GIGA omrežja. Sprejemnik EON Smart Box uporablja več kot 200 tisoč gospodinjstev, aplikacija EON Smart TV pa je nameščena na več kot milijonu naprav in računalnikov v regiji.

Zakaj je revolucionarni sprejemnik EON Smart Box tako priljubljen?

Z njim vsak TV postane Smart TV. Uporabnikom omogoča, da na kateremkoli televizorju brskajo po internetu, predvajajo vsebine YouTube in igrajo igre. Z možnostjo ogleda vsebin do 7 dni nazaj na vseh programih uporabniki nikoli ne zamudijo najljubših vsebin. Sprejemnik je opremljen tudi z daljinskim upravljalnikom s povezavo Bluetooth, ki ga za nastavljanje programov, zvokov in druge ukaze ni treba usmeriti proti predvajalniku, podpira pa tudi glasovno iskanje. EON Smart Box prav tako omogoča predvajanje video vsebin z mobilne naprave na televizorju, vključen pa je še z vsebino bogat Video klub z več kot 16.000 privlačnimi naslovi, ki jih lahko uporabniki začnejo gledati na eni napravi, nato pa predvajanje nadaljujejo na drugi – na pametnem televizorju, mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.

V paketih EON je na voljo več kot 220 televizijskih programov in več kot 100 radijskih programov, več kot 80 televizijskih programov je v visoki ločljivosti HD, v paketih sta tudi dva televizijska programa v 4K ločljivosti. Uporabniki si lahko zamujene vsebine ogledajo do 7 dni nazaj na vseh programih, aplikacija EON Smart TV pa je vključena v vse pakete. Telemach se ponaša tudi z najhitrejšo internetno hitrostjo v začetnem trojčku, ki v paketu EON LIGHT sega kar do 100 Mbps.

Če vam je bila objava všeč, potem se lahko naročite na moj YouTube kanal, “všečkate” Facebook stran, ali pa mi sledite na Twitterju.

  1. Klinc pa EON, če na Telemachu “delajo” sami jebivetri, katerih “response” je ekvivalenten odzivu mrtvega konja. Nikol več na Telemach!

  2. Bom preveril in sporočil, danes pravkar postal naročnik Telemacha po dolgem času, prvi vtisi namesto 500 Mbit obljubljenih dejanskih 94 Mbit, preverjajo razlog…

    Nisem še naštudiral samega sprejemnika ampak po info od drugega Telemach uporabnika na tem super truper sprejemniku ni možno spremeniti vrstnega reda programov, po tehnikovih besedah danes si lahko nastaviš samo priljubljene. Če informacije niso pravilne smatrajte za brezpredmetno, ker jih osebno še nisem uspel dejansko preveriti.
    Na Telekomovem Boxu je bilo urejanje vrstnega reda programov mogoče celo na spletu preko Moj Telekom.

Komentarji so zaprti.