Telekom Slovenije je danes iz programske sheme odstranil programe Šport TV – Šport TV1, Šport TV2 in Šport TV3. To naj bi bila posledica, da nekateri ponudniki programskih pravic pri tem postavljajo pogoje, ki odstopajo od ekonomsko upravičenih. Svoje naročnike so obvestili preko Facebook sporočila in doživeli pogrom.

Sam sem že vrsto let naročnik Telemacha in nimam nobenih večjih težav. Če bi bil naročnik Telekoma Slovenije in bi me obvestili, da zaradi nerazumnih finančnih pogojev umikajo vse tri programe Šport TV, in sicer Šport TV 1, Šport TV 2 in Šport TV 3, bi verjetno pizdil! Tako, kot to danes počnejo njihovi naročniki.

Pri Telekomu so zapisali: Športnih vsebin pri tem pri nas ne bo zmanjkalo, saj lahko najaktualnejše športne dogodke spremljate na 18 športnih programih; najpomembnejše med njimi v HD tehniki.

Se spomnite, ko je POP Tv in Planet Tv uvajal dodatno naročnino za njihove programe? Pri Telekomu jih niso izključili … Čudna praksa …

2 Responses to Telekom Slovenije iz programske sheme odstranil programe Šport TV / Šport TV1, Šport TV2, Šport TV3

  1. Fuckoff Telekom pravi:

    Če bi bil pri Telekomu in ne bi mogel žvet brez teh športnih kanalov, bi pač šel k operaterju, ki jih ima. V primeru, da mi ti programi niso pomebni, so pa v paketu, bi zahteval nižjo naročnino ali nadomestilo z drugimi programi, ki bi mi bili zanimivi. V bistvu bi moral pri Telekomu ali kateremkoli drugem operaterju to v naprej ponudit svojim strankam, ne pa sam žagat po mili volji…

  2. Fiktor pravi:

    Ja v začetku feebruarja so pa snel dol Dicovery Science in dal gor en športni.
    Pa nobenega obvestila nismo prejeli o tem. Vsaj jaz ga nisem!
    Ne morem drugega reči kot cepci na kubik. Če pa niso buteljni so pa, kar je še huje totalni ignoranti! Kot da tisti, ki gledamo bolj dokumentarne programe prav z veseljem zamenjamo super dokumentarni program za en kaj že, aja šprortni. Pa se nas to nič ne vpraša, pa nič ne obvesti, ker bomo itak vi skakali od veselja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.