Če ste uporabnik SKB banke vas je ta vikend pričakal nov logotip in tudi prenovljena spletna stran. Ne, niso jim heknili spletne strani, zgolj spremenili so logotip, ki je bližje otp groupi, katere del so.

Spremembe so vedno zanimive. Tudi pri bankah, ko postanejo del večje grupacije. In takrat sledi “preobrazba” – od logotipa, do spletne strani, vseh dopisnih papirjev, map, podpisov v mailih, označevalnih tabel, itd …

Proces ni enostaven in je dolgotrajen. Ampak očitno je SKBju uspelo in je “čez noč” predstavila spremembo, ki jo komunicirajo:

Začenjamo novo poglavje, ki ga zaznamujeta novo lastništvo banke in nova podoba blagovne znamke, za katero še vedno stojimo bančniki, ki svojim strankam nudimo enako mero strokovnosti, prijaznosti in udobja.

Banko SKB odlikujejo sodobnost, inovativnost in pogled v prihodnost. Ponosni smo, da znamo prisluhniti vašim potrebam in se nanje kar najbolje odzvati. Naš cilje je, da z vami razvijamo trajen odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju in iskanju najboljših rešitev. 

SKB banka ima nov logo niso jim heknili spletne strani
SKB banka ima nov logo niso jim heknili spletne strani