Primos Siter super clovek in odlicen glasbenik ki je tudi poslanec Primos Siter super clovek in odlicen glasbenik ki je tudi poslanec

Primož Siter / super Človek in odličen glasbenik, ki je tudi poslanec

Primož Siter je super Človek in odličen glasbenik, ki je tudi poslanec Levice! Pa tokrat ne bom o politiki. Ampak o Primožu. Prihaja iz naših krajev. Iz Trbovelj. Imam srečo, da ga poznam že vrsto vrsto let. Še v času, ko je igral v bandu Request Denied.

Neemaisonic je bil izlet v drugačne glasbene vode. Petje v skupini Nevember1 je bila naslednja faza njegovega glasbena ustvarjanja, zadnja leta pa se podpisuje pod projekte kot Siter. Leta 2016 je izdal Kompilacijo največjih hitov na kateri so komadi Doma, Nova senzacija … Da o njegovem sodelovanju pri projektu Nosil bom rdečo zvezdo niti ne izgubljam besed! Kapo dol!

Včeraj je imel v CSK France Prešeren solo koncert, kjer je v intimnem vzdušju predstavil svoje nove pesmi, ki še nastajajo. Spodaj so tri pesmi, ki sem jih posnel. Priredba Man in Black Johnnya Casha, njegov prepoznaven komad Doma in priredba pesmi Janeza Menarta – Stara pesem. Všeč mi je, kako s pomočjo “semplanja” in “repeatanja” (ne najdem pravih izrazov) ustvari bit, ki mu služi za podlago za pesmi, ki jih s kitaro in glasom odlično interpretira.

Koncert je “povezoval” Žiga X Gombač, ki je razkril marsikatero skrivnost o Primožu, njegovem glasbenem udejstvovanju in približal Primoža vsem tistim, ki ga niso poznali.

Vendar je Primož večplastna oseba. Glasba je samo en del njega. Njegova skrb za socialno pravičnost, ki izhaja iz njegovega življenja je ena izmed stvari, ki jih cenim pri njem. Tudi to, da je kljub vsemu ostal še vedno enaka, prijazna in dobra, oseba, je redkost, ki jo pogrešam …

Če imate možnost videti Primoža na koncertu, potem vam svetujem, da izkoristite to priložnost. Vredno je in fajn je!

Primos Siter super clovek in odlicen glasbenik ki je tudi poslanec
Primos Siter super clovek in odlicen glasbenik ki je tudi poslanec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja