Danes je portal Necenzurirano objavil podatke, da vlada kupuje zaščitne maske od podjetja MD Global v vrednosti 10 milijonov evrov. Pogled na pogodbo pokaže vso šlamastiko podpisnika Antona Zakrajška. Namreč, v pogodbi je enkrat omenjeno podjetje MD Global d.o.o. in Matjaž Dolenc, drugič pa MC Global Logistik d.o.o. in Matjaž Dolenec.

Glede na to, da je podjetje registrirano za povsem drugo dejavnost kot pa prodajo zaščitnih mask, mi je vse skupaj precej zanimivo.

Seveda sem najprej šel preveriti podatke na Ajpes. Tam je registrirana zgolj firma MD GLOBAL LOGISTICS d.o.o. in njen lastnik je Matjaž Dolenc.

Podjetji MD Global in MC Global Logistik ne obstajata! Torej je Anton Zakrajšek podpisal pogodbo s podjetjem, ki ne obstaja?

Bo tudi v tem primeru šlo za nateg, ko je bilo pred par dnevi, ko sta se tako Matej Tonin kot Zdravo Počivalšek lagala o večji količini zaščitnih mask, ki so bile že na poti v Slovenijo?

Obljubljenih tri milijone mask je bila prevara Pocivalsek je bil nategnjen Tonin lagal

Obljubljenih tri milijone mask je bila prevara Pocivalsek je bil nategnjen Tonin lagal

One Response to Vlada kupuje zaščitne maske od podjetja MD Global / Matjaž Dolenc ali MC Global Logistik / Matjaž Dolenec

  1. Anonimna pravi:

    To bo drzavo se glava pekla. Na koncu bodo pa krivi vsi drugi, samo on ne.
    Ze leta in leta se hvali kako je v podjeju Ploj (delal je kot disponent) znal ponaredit transportno dokumentacijo z zigi in podpisi na relaciji DE-SI-TR.
    Preverite koliko podjetij je ze odprl in zaprl ter kaksne dolgove pustil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.