protest protest

Dimitrij Rupel / Ta protest je štos, hec …

Dimitrij Rupel je bil včeraj gost v oddaji na nacionalni televiziji. Njegov pogled na proteste pove veliko o njem. V oddaji je namreč povedal: “Seveda so protesti pa so protesti. So protesti, ki so utemeljeni, so pa protesti, ki so popolnoma neutemeljeni. Ta, ki se je zgodil, mislim da v petek pri nas, je je štos. Je hec.”

Očitno so ti protesti res bolečina desnice. Očitno je strah pri njih velik in potem v “ogenj” pošljejo takšne “kalibre” kot je Dimitrij Rupel, ki označi proteste za štoc in hec .. Ne zavedajo se, da s takšnimi izjavami samo še prilivajo olje na ogenj in da naslednjič ne bo samo toliko protestnikov …

Sem presenečen, da je policija objavila, da je bilo na “protestih” 5500 kolesarjev – sem sicer pričakoval še nižjo številko, saj je potrebno uravnotežiti podatke, ko so drugi mediji poročali o 10.000 kolesarjih. Nisem preveril, me pa zanima koliko kolesarjev so našteli na Nova24? Nas je bilo 12 na protestih?

Sicer pa, če so bili ti protesti štos in hec, zakaj so zabarikadirali poslopje parlamenta? Ali so mislili, da protestnikom ni jasno kaj je parlament, kaj pa vlada? In da bodo protestniki razbijali parlament?

protest
protest
  1. Rupel je budala, ampak ta konkretni protest je totalen hec.
    Nihče nikomur ne odreka pravice do protestiranja proti čemurkoli. Ampak odrasel človek se zna obnašati priložnosti primerno in ne cepeta in cvili kot majhen otrok (v tem primeru polnoleten), ki mu mami ne kupi lizike. Tako pa smo imeli priložnost spremljati 10.000 nedonošenčkov, ki jih boli dejstvo, da je Janša (tudi svetovna budala, da se razumemo) predsednik vlade. Kot 2-letnik, ki ga boli dejstvo, da ne dobi lizike, kadar se mu zahoče.
    Odrastite že, svet ni namenjen temu, da vam kupuje lizike.

Komentarji so zaprti.