janez jansa mesko urbanija veselinovic janez jansa mesko urbanija veselinovic

Janez Janša je Bojana Veselinoviča označil za sodelavca pri umoru novinarja / to ni več smešno

Neverjetno za EU v 21. stoletju, da sodelavec pri umoru novinarja še vedno vodi STA in zato mesečno pokasira 8500 evrov. Več kot predsednik republike. Tvit Janeza Janše, ki trenutno opravlja funkcijo premierja! Tvit, ki pokaže kako globoko se spusti Janez Janša, ko poskuša uničiti STA in ki prikaže modus operandi poskusa diskreditacije njenega direktorja.

Že dolgo časa to kar se dogaja v Sloveniji ni smešno. Da lahko premier vsevprek obtožuje ljudi, da so bili sodelavci pri umoru? Brez dokazov, zgolj za to, da njegovi troli skačejo od veselja in pišejo še bolj nizkotne tvite in da poskusijo diskreditirati direktorja STA? Kajti Janez se je odločil, da uniči STA in njegovi lakaji sedaj opravljajo delo poskusa diskreditacij.

Očitno gre za precej usklajeno akcijo napada na Bojana Veselinoviča, saj sta Uroš Urbanij, ki je tvitnil: “V brutalnem obračunu in dolgotrajnem mobingu na bolniško posteljo poslal odpoved delovnega razmerja tedanjemu odgovornemu uredniku Mešku” in Janez Janša združila dve glavni sestavini pri večini poskusov diskreditacij s strani SdSovcev – omenjanje zneska plače in laž o “sodelovanju pri umoru”.

Kar seveda ne drži. Odpoved Mešku je bila dana 3. novembra 2009, njegovo bolezen pa so odkrili decembra 2009.

Ampak za poskus diskreditacije lahko Janez uporablja laži in podtikanja in izmišljotine. Bojan Veselinovič je včeraj v oddaji Tarča povedal, da bo vložil tožbo zoper Janeza Janšo in Uroša Urbanijo, kajti tole je preseglo vse meje. Nekoga obtoževati sodelovanja pri umoru ni več šala in kaže, da je nekaj hudo narobe v Sloveniji.

Ob vsem tem se mi zastavljata dve vprašanji. Zakaj precednik (ne, ne morem zanj napisati, da je predsednik) še vedno tišči glavo v pesku in se dela da je v tem fašizmu vse ok in se ne oglasi? Mu je bolj pomemben instagram, ali pa ga Janez drži za tisto tam spodaj in je precednik zgolj in samo fikus v tej državi?

Drugo vprašanje: zakaj nimamo v Sloveniji institucije, ki bi lahko ukrepala v takšnem primeru, saj tole kar se dogaja ne sodi v leto 2021 in v “demokracijo”.

No, mogoče pa so nam vmes pozabili sporočiti, da nismo več v demokraciji …

janez jansa mesko urbanija veselinovic
janez jansa mesko urbanija veselinovic