ales hojs twitter sta ales hojs twitter sta

Aleš Hojs se sramoti na tviterju, ker ne ve, da imajo javni uslužbenci ločen račun za donacije, moneto, prekoračen limit

Aleš Hojs je med tistimi, ki se na vse kriplje trudi, da bi uničil STA. Pa mu in jim ne uspeva. Z donacijami je bilo zbranih preko 189.000 evrov, kar pa očitno ablast hudo moti. Celo toliko, da se Aleš Hojs spet osramoti, ker ne ve, da imajo javni uslužbenci ločen račun za donacije, moneto, prekoračen limit. Verjetno zanj ni teh pogojev, potem pa se ustreli v koleno in požanje salve smeha. Ampak tega smo pri njemi že navajeni. Saj tudi SMSa za donacijo ne zna poslati.

To, da je Aleš Hojs nepismen je jasno vsem. To, da nima pojma kako deluje država in kaj pomenijo bonitete, pa je očitno še nadgradnja vsega. Njegov tvit pove vse o tem:

Vse donacije,ki so bile na @STA_novice plačane iz službenih telefonov v javni upravi,morajo refundirati posamezniki,ki so “donirali”.Iz svoje neto plače. Donacije so na računih iskazane ločeno,zato @BostjanKoritnik ne bo imel težkega dela,da naroči spremljanje in refundacijo.

Očitno Aleš Hojs nima pojma, da imajo javni uslužbenci ločen račun za donacije, moneto, prekoračen limit – da plačujejo te stvari iz svojega žepa, se verjetno ne bi tako sramotil. No, saj odgovori na njegov tvit so več kot dovolj povedni. Prav smešno je videti, kako troli poskušajo spinati njegov tvit, pa jim ne uspe. Sploh.

ales hojs twitter sta
ales hojs twitter sta
  1. Se spomnite onega SDS-ovega modela, ki ni plačeval poloižnic za službeno stanovanje, ker vse življenje živi v hiši in ni vedel, da je položnice treba plačati? Kje jih jemljejo, te polpismene? Včasih se mi zdi, da ni enega funkcionalnega med njimi.

Komentarji so zaprti.