Parkiranje na Brniku Parkiranje na Brniku

Ali poznate zvok alarmne naprave v vašem vozilu?

Noč nekje na atlantski strani Francije. Zvečer sem parkiral vozilo pred hotelom. Imel sem srečo, da sem sploh dobil parkirišče, kajti veliko hotelov nima svojih parkirišč (naj še omenim, da se cene 4* hotelov gibljejo preko 150 evrov na noč) in je potrebno vozilo pustiti na sosednjih ulicah. In tako se sredi noči prižge alarm na vozilu na parkirišču …

Ker se hitro prebudim, sem stopil par korakov do okna in takoj našel vozilo na parkirišču, ki se mu je sredi noči vklopila alarmna naprava.

Ampak ob tem sem se zavedal, da ne poznam zvoka alarmen naprave v lastnem vozilu! V bistvu sploh ne več, če res deluje, saj se mi do sedaj še sploh ni vključila?!

Seveda sem vesel za to, ampak ko sredi noči začnejo na parkirišču “tuliti” alarmne naprave je verjetno vseeno ok, če veš kakšen zvok proizvaja alarmna naprava v lastnem vozilu, kajne? Da bi vsaj vedel, če nekdo “vlamlja”, ali pa je naslonil avto na moje vozilo, ko se sproži alarmna naprava.

Verjetno nisem edini, ki ne pozna zvoka alarmne naprave v lastnem vozilu, bom pa danes “preizkusil” kakšen je! Da bom naslednjič vsaj vedel čigav avto tuli …

Parkiranje na Brniku

  1. Avtomobilski alarmi so ena od najbolj neuporabnih zadev ever, ker se sprozijo za vsako figo in jih vecina ljudi gladko ignorira.

Komentarji so zaprti.