Čestitke “fejmiču” aka v prostem času precedniku Borutu Pahorju, ki je šel v kino na ogled filma Jamez Bond – No time to die in na Instagramu objavil spoiler filma. Očitno precednik ne razume, da niso še vsi ljudje pogledali filma, predvsem pa, da je bistvu filma ravno njegov razplet. Ampak za narcisa to ni težava – pomembno je, da je on v soju luči …

Ja, očitno je hotel izpasti car, pa je izpadel zgolj in samo to kar vsi vemo že dolgo da je. Uboga para, ki mu instagram lajki pomenijo vse na tem svetu in se očitno z njimi egotripa. To, da je marsikomu pokvaril film, pa je jasno razvidno tudi iz samih komentarjev njegovih sledilcev na instagramu, ki so dovolj povedni:

  • WTF! Hvala res… A lahko še en Zoom klic da poveš moji hčerki da Božiček ne obstaja?
  • A ste resni? Meni in mnogo drugim ste pravkar pokvarili celoten film. #spoileralert se piše pred spoilerji. Mislim wtf.
  • Ko mas kolege, ki so sli v kino gledat in ne povejo nic, pol ti pa g. Predsednik spoila film…ata to je slo predalec
  • Drzava nam razpada in gospod pahor se odloci gledat film
  • A mi je moj najljubsi fejmič predsednik ravno spoilal film??😡😡😤
  • Hvala, da zdej ne bom sou gledat Bonda, budala ena spoilerska
  • O đizs, to je pa res ze prevec.. zdej ste pa se polovici slovenije pokvarli Bonda.. Pa to je res noro, ne sam, da vam ne gre vloga predsednika in instargramerja, tut filmska kritika je podpovprecna..
  • Haha, ker kreten od predsednika. Podpira vlado, tiho je kot miš, ne izrazi svojega mnenja, a premore toliko kretenizma da pove konec filma, kateri naj bi šokiral gledalca. Pa kako lahko ta človek sploh spi?

Ja, res si želim normalnega predsednika, ki bo opravljal svoje delo moralno in častno in ne bo zgolj in samo instagram “fejmič”. Na srečo bo kmalu konec njegovega mandata in tako bo odšel na smetišče zgodovine kot zelo žalosten človek, ki je bil tiho, ko so uničevali demokracijo in ki je gledal stran leto in pol …

Ne, to ni moj predsednik!

borut pahor james bond spoiler
borut pahor james bond spoiler