Ste s svojo QR kodo iz zVEM aplikacije poskušali vstopiti v lokal in ugotovili, da vam je zVEM aplikacije izginila QR koda digitalnega Covid potrdila? Niste edini. Očitno so šalabajzerji, ki so ravno v teh dneh podpisali pogodbo o vzdrževanju te aplikacije za 2.500.000 evrov, nekaj “zafrknili” in posledično ste zaradi njihove nesposobnosti ostali pred vrati lokala, trgovine … In sedaj si morate ponovno naložiti QR kodo v zVEM aplikacijo!

Ja, država je radodarna do nesposobnih. Tudi v tem primeru je šlo za to. Predvidevam, da so “reševali” težavo Adolfa Hitlerja in Miki Miške, vendar so ob tem poskrbeli za neprijetne situacije preko 100.000 uporabnikov zVEM aplikacije, ki so z njeno pomočjo prikazovali QR kode, ki pomenijo izpolnjevanje PCT pogojev.

Seveda niso nikjer na strani zVEM objavili tega, da bi se ljudje vsaj pripravili na to, ampak so zgolj in samo tiho. Niti NIJZ, ki je za tem projektom ni dal do sedaj nobene informacije o tem in očitno bodo raje počakali, da se jeza uporabnikov pomiri, kajti marsikdo je imel težave zaradi tega.

Seveda sem tudi sam doživel to. Nisem updejtal aplikacije, ampak QR koda je vseeno izginila. Torej ni vse tako “offline”, kot so sprva zatrjevali, kajne? No, na srečo imam še printscreen in dodano QR kodo v “walletu”, sicer bi bolj pizdil nad nesposobnostjo teh šalabajzerjev.

Če vam je izginila QR koda iz zVEM aplikacije, potem najprej posodobite mobilno aplikacijo, ponastavite geslo v njej, se preko navadnega računalnika ali pa preko drugega telefona prijavite v zVEM, aktivirajte mobilno aplikacijo, skenirajte QR s telefonom in bo delovalo!

Ja, za vse starejše osebe je tole čist “izi”, kajne NIJZ bebci? Sram vas je lahko!

qr koda zvem izginila
qr koda zvem izginila