Novak dokovic Nole Novak dokovic Nole

Je Novak Đoković lagal o prebolelosti in ponaredil potrdilo / se je okužen družil z mladimi tenisači

Saga Novaka Đokovića se nadaljuje. Vsak dan prihajajo na dan novi podatki, ki se ne skladajo s tem, kar je on in njegova odvetniška ekipa komunicirala v preteklih dneh. Novak Đoković naj bi 16. decembra zbolel za Covid-19. Vsaj tako so trdili njegovi odvetniki. Naslednji dan se je družil z mladimi tenisači in se fotografiral z njimi. Če je to storil, je to dejanje vredno obsodbe – seveda ob predpogoju, da je bil 16. decembra res pozitiven na testu.

Glede na to, da so v to “jabolko” ugriznili različni mediji in med njimi tudi Spiegel, ki se je malce bolj poglobil v vse skupaj in med drugim odkrili, da je težava v številki testa – Đokovićev pozitivni test ima številko ( 7371999), ki je za več kot 50.000 številk nižja od tistega testa, ki je negativen in je bil opravljen 22. decembra. Posledično bi to pomenilo, da je bil pozitiven test opravljen kasneje kot tisti, ki je bil negativen.

Še ena stvar je zelo fishy – Spiegel je testiral QR kodo pozitivnega testa takoj ko je bila objavljena, vendar so dobili podatek, da je test negativen. Uro kasneje, pa se je ob ponovnem skeniranju QR kode zgodila magija – njegov test je bil pozitiven.

Ob tem je potrebno upoštevati tudi “medicinsko izjemo”, ki je bila možna zgolj, če je bila uveljavljana do 10. decembra. Ampak glede na to, da naj bi bil Đokovićev test pozitiven 16. decembra …

Ampak to še ni vse. Đoković je moral med drugim izpolniti Australia Travel Declaration, kjer med drugim vprašanje – “Have you traveled or will you travel in the 14 days prior to your flight to Australia? In odgovor je bil NO. Vendar so novinarji kmalu odkrili, da je bil Đoković 25. decembra v Beogradu in da ni letel direktno iz Španije preko Dubaja v Melbourne. Kar posledično pomeni, da tudi to ni tako kot naj bi bilo.

Celotna zgodba se vse bolj in bolj zapleta. In vse skupaj je zelo fishy.

Mu je bilo res potrebno tega? Ne, ne gre več za “Jezusa” na zemlji, ampak bolj za prikaz mentalitete … In tole bo pustilo slab pečat na njegovi super uspešni športni karieri. Škoda!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja