sanjski moski sanjski moski

Sanjski moški 2022 / Blaž Kričej Režek, 23-letnik bo sanjski moški

V resničnostem šovu Sanjski moški bo sanjski moški 23-letni Blaž Kričej Režek. Sedaj še enkrat preberite ta stavek in premislite, če se vam v tem stavku zdi kaj “čudnega”? Namreč, ko sem sam prebral to novico, se je meni to zdelo precej nenavadno, da ne napišem celo čudno!

Ja, zmotila so me leta sanjskega moškega. Mogoče bi bilo bolj primerno, če bi bil naslov šova Sanjski fant. Ali pa Sanjski študent, ampak Sanjski moški mi nekako ne gre skupaj s 23-letnikom. Vseeno se mi zdi, da je potrebno kar nekaj več življenjskih izkušenj za ta naziv. Pa ne govorim o “sanjskem”.

Ampak ja, kdo sem jaz, da bi pametoval o tem kdo je lahko sanjski moški. Predvidevam, da se v šov niso prijavile 40++ letnice, ki bi na ta način iskale srečo v ljubezni in da je bila očitno rešitev glede na prijavljenje kandidatke to, da najdejo nekoga, ki je še precej mlad. Sicer si ne znam povsem točno predstavljati zadrege, ko bi bila v šovu ženska, ki bi bila lahko njegova mati. In spet pridem do te čudne situacije, ki se je ne morem znebiti.

Sicer pa jaz nisem ciljna publika tega resničnostnega šova. Vsake kvarte, ko sem ga pogledal sem se nasmejal in bil vesel, da živim drugačno življenje, predvsem pa da sem obkrožen z drugačnimi ljudmi. In ne, ne moti me, če najde 23-letnik srečo s 55-letnico ali obratno. Še daleč od tega. Zgolj precej nenavadno bo vse skupaj, ampak verjetno je temu namenjen šov.