matej tonin rolerji matej tonin rolerji

Matej Tonin je končno našel sanjsko službo / postal je natakar na rolerjih

Očitno je konec krize identitete Mateja Tonina, ki je v prejšnjem mandatu opravljal delo ministra za obrambo in kot majhen otrok bil nadnavdušen, ko se je lahko slikal na tanku, se vozil naokoli z vojaškimi letali in metal bombe na poligonu. Sedaj je našel službo, ki mu je očitno pisana na kožo. Postal je natakar na rolerjih!

Ne, ne gre za šalo. Gre za dejansko fotografijo, ki jih je objavil sam, kako na gasilski veselici v Zgornjem Tuhinju na rolerjih razvaža pivo žejnim obiskovalcem dogodka. Malce me spominja na precednika, ki je tudi že opravljal vse mogoče poklice v predvolilnem boju – bo mogoče Matej Tonin kandidiral za predsednika?

Super vesel sem, da je zamenjal politiko za “kelnarjenje” in zagotovo bo to delo boljše opravljal kot pa je delo ministra za obrambo, ko so mu že ob začetku korona krize ukradli tovornjak poln zaščitne opreme, ko je letalo naročal preko spleta in ko je metal milijone skozi okno z nakupi oklepnikov.

Je pa res, da kot natakar nima “obleke” v kateri se je tako rad kazal. No, na fotografijah je poskrbel, da smo ga vseeno videli v gasilski obleki. Očitno brez tega ne more.

Sicer pa čestitke PGD Zgornji Tuhinj za 110 obletnico obstoja! Toninu pa veliko varnih kilometrov na rolerjih in čim manj politih piv!

matej tonin rolerji