nina krajnik 1 nina krajnik 1

Nina Krajnik, ki si želi biti Sharon Stone, ne bo predsednica Slovenije

Nina Krajnik, ki bi očitno rada bila Sharon Stone, ne bo predsednica Slovenija. No, ne bo niti kandidatka na volitvah, saj ji ni uspelo zbrati 5000 podpisov, ki bi jih potrebovala, da bi kandidirala za predsednico. Tudi vrsta drugih “wannabe” kandidatov je odpadla pred ciljem, ker jih očitno v Sloveniji nihče ne “šlivi”. Seveda nekateri za to krivijo vse druge – ker ne razumejo, da je težava zgolj in samo v njih.

Nina Krajnik je bila prva, ki se je “podala” v predsedniško bitko. Podpirala jo so “eminentna” imena desnice, kampanjo ji je vodil Jeretič. Pa vendar ji več kot očitno ni uspelo zbrati dovolj podpisov, da bi lahko sploh kandidirala za predsednico Slovenije.

Prav smešno je sedaj videti medije, ki so jo na začetku vabili v oddaje, kjer je “bluzila” o singularnosti in kjer je dobila svoj prostor v etru. Očitno lahko vsak “nategne” medije, če si vzame več kot dve minuti. To je zagotovo problem medijev v letu 2022, ko vsi hlepijo po ekskluzivnosti in ko je treba vedno skočiti na prvo žogo. Tako, kot so to naredili pri Nini Krajnik, ki jo je lahko Slovenija tako videla v etru, čeprav sploh ne bo kandidirala.

So pa zanimive njene objave zadnje čase – očitno v svoji koži ni najbolj zadovoljna in si želi postati Sharon Stone … Ah ja, sveta preproščina, kajne? Ampak ja, v virtualnem svetu je vsak lahko kar si želi biti. Nina Krajnik pač ne bo predsednica, še manj pa Sharon Stone.

nina krajnik 1