janez cigler kralj janez cigler kralj

Janez Cigler Kralj je proti ustavi in odločbi ustavnega sodišča / ali je takšen kandidat sploh lahko kandidat za predsednika RS?

Janez Cigler Kralj je kandidat za predsednika RS. Ampak on ne bi bil predsednik vseh, ampak očitno samo tistih, ki so proti ustavi in odločbam ustavnega sodišča, saj si drugače ne znam predstavljati zakaj ni podprl družinskega zakonika.

Njegov odgovor, da je potrebno v postopku posvojitve otroka, ki je ostal brez svojih staršev, iskati najboljši približek idealni skupnosti – to sta prisotna oče in mati, je zgolj flanca. V Sloveniji je število posvojenih oseb zelo majhno – manj kot 50 v enem letu. Očitno Janezu ni do otrok, ampak je homofob, ki se skriva za pretvezo, da mu gre za otroke.

Tudi nadaljevanje odgovora, ki ga je dal za MMC je dovolj povedno: “Številne ljudi tudi skrbi prodiranje agresivne ideologije LGBT, ki želi od staršev prevzeti pristojnost za vzgojo otrok. Temu nasprotujem.”

Kakšna agresivna idelogija LGBT? A je še kaj bolj agresivnega od RKCja in njihovih pravljic, ki jih prodajajo že stoletja? Brezmadežno spočetje in vse ostale zgodbice v katere vrjamejo odrasli ljudje? A to je pa ok?

Precej žalostno, da ima kandidat v letu 2022 takšno miselnost. Ampak je bilo kaj drugega za pričakovati od osebe, ki se je ves čas ministrovanja zgolj in samo trudila, da bi bila všečna in se je temu primerno ves čas tudi smejčkal?

Aja. Še k naslovu. Janez Cigler Kralj je proti ustavi in odločbi ustavnega sodišča – ali je takšen kandidat sploh lahko kandidat za predsednika RS? Ne.

janez cigler kralj
janez cigler kralj