Janez Cigler Kralj delo od doma Janez Cigler Kralj delo od doma

Janez Cigler Kralj ne ve koliko je cepljenih stanovalcev in zaposlenih v DSOjih

Čestitke najbolj uspešni ablasti v zgodovini Slovenije. Zaradi njihove shizofrene komunikacije se ljudje ne želijo cepiti, še huje pa je, da na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki ga vodi Janez Cigler Kralj nimajo pojma o tem koliko je cepljenih stanovalcev in zaposlenih v DSOjih! Se spomnite 1. vala, ko to ministrstvo ni znalo zaščititi prebivalcev v DSOjih in so le ti umirali?

Sramota. No, sicer pa povsem pričakovano. Novinarji portala Necenzurirano so poskušali pridobiti podatke o številu cepljenih stanovalcev in zaposlenih v DSOjih, vendar so jim z ministrstva poslali podatke iz ankete, ki jo je sredi junija opravila skupnost socialnih zavodov.

Še en dokaz, da se nihče v tej državi ne ukvarja s Covid-19, ampak jim gre zgolj in samo za menjavanje ljudi na položajih in ustvarjanje izrednih razmer. Glede na to, da se bliža nov val in da nihče v Sloveniji ni pripravljen na to, lahko samo upamo, da bo število mrtvih čim nižje, predvsem pa, da bomo ljudje dovolj odgovorni in se ne bomo obnašali kot naša ablast, ki jo milo rečeno – boli kurec za državljane.

Glede na to, da je bilo največ mrtvih v 1. valu ravno v DSOjih, bi pričakoval, da bo minister poskrbel za njih. Ampak očitno se nima časa ukvarjati z nepomembnimi stvarmi, kajne? On ima bolj pomembno delo. Zaprmej. Mora se smejati v kamere in poskušati biti všečen.

Fak of!

Janez Cigler Kralj delo od doma