Tudi to je Slovenija, bi lahko zapisal ob branju komentarjev, ki jih nekateri puščajo pod članki o smrti Saše Hribarja. Očitno so na dan prišli vsi zafrustriranci, ki sedaj med seboj tekmujejo, kdo bo bolj svinjal in kdo bo bolj vulgaren. Ja, to so lahko vaši sosedje ali pa celo znanci. Žalosten mora biti njihov svet in njihova življenja.

Pieteta beseda, ki očitno ni poznana številnim komentatorjem, ki sedaj med seboj tekmujejo, kdo bo bolj primitiven in kdo bo bolj svinjal. Predvsem pa so to komentatorji z desnega pola, ki so očitno dobili “befel,” da se sedaj izživljajo nad človekom, ki je pokojen.

Ne, niso vsi desnosučni takšni, ampak dejstvo je, da so med njimi tudi takšni, ki se izživljajo in med seboj tekmujejo kdo bo bolj primiteven, je dovolj povedno o njih. Aja, za njih je to svoboda govora, ko se spraviš na pokojno osebo, ki se ne more niti braniti. Takšnih ljudi me je strah – ker očitno živijo v nekem svojem čudne filmu, in ko pride “trigger,” se zgodijo takšni komentarji. Ampak od besed do dejanje je lahko le majhen korak.

Tole spodaj je samo majhen del gnojnice, ki so jo uspeli sproducirati. Ja, to je odraz stranja in “svobode govora” po domoglupsko:

  • Ma ja..rdeči privilegirani model…navaden smrad, prepotentna histerična leva DEZERTERSKA hijena.
  • Dobil je svoje za svoj dolg laznivi jezik
  • Sašo Hribar, ena največjih barab na RTV-ju, tako kot je živel, tako je končal, droge, alko in potem vrvica !
  • dezerter komunajzarski !!! ŽIVEL JANEZ JANŠA kateri nas bo edini rešil takih kot je hribar!!!
  • Bil….Živel…Crknil….Kot pes.Lewakarski.
  • Ta svinja anti slovenska,proti osamosvojiteljska ne spada,da onasnažuje Slovensko SVETO zemljo.PREPOJENO s krvjo anti komunističnih mučenikov.
  • smrduhar levičarski je guzno. guzno je svinjar. to bo novi praznik. ko bo kučko pa največji praznik slovenske države. komaj čakam da zginem iz te komunistične partije 2.0.

To, da so takšni komentarji dovoljeni na enem izmed “medijev,” dovolj pove o njih in njihovi agendi. Očitno jim je všeč, da se nekdo izživlja nad mrtvo osebo in dreka po ljudeh, ki so za razliko od teh komentatorjev pustili veliko sled na več področjih. Ampak to je Slovenija, ki jo Janša riše zadnjih 30 let, in očitno to ni dovolj, …