Samsung, toplotna črpalka. Popolna snaha. Tako tiha, da jo obožujejo vsi sosedi.  Oglas podjetja Klima center Tratnjek, ki se jim je verjetno zdel nadvse posrečen in kreativen, ampak je zgolj in samo dokaz seksizma in refleksija sveta, v katerem še vedno nekateri živijo. Za pospeševanje prodaje so očitno izbrali poniževanje žensk. Mate to Klima center Tratnjek.

Sedaj se bo marsikdo pridušal, da so dosegli svoj namen. Da se o njih in njihovi oglasni kampanji piše in govori. Je temu res tako? Seveda ne. Ampak nekako si morajo “kreativni” ljudje, ki stojijo za tem skropucalom, braniti hrbet in opravičevati svoje pomanjkanje kreativnosti in streljanje na prvo žogo.

Ja, verjetno je to miselnost podjetja. Da pač mora biti ženska tiho. Da, če je tiho, je popolna snaha. Kot bi živeli ti ljudje nekje v sredini prejšnjega stoletja, ko je bila takšna miselnost povsem ok.

Živimo v letu 2023, ko so standardi precej spremenjeni, predvsem pa se zadnja leta ogromno dela na ozaveščanju o enakosti, o enakopravnosti. Ampak očitno Klima center Tratnjek živi v nekem drugem svojem času. Pfuj in pfej.

klima center tratnjek
klima center tratnjek