princesa kate rak princesa kate rak

Princesa Kate je zbolela za rakom / in ljudje so se norčevali, ker se ni pojavljala v javnosti

Britanska princesa Kate je danes razkrila, da je zbolela za rakom in tako utišala vse govorice, ker se že nekaj časa ni pojavljala v javnosti. Zdravniki so ji predlagali kemoterapije, je v video nagovoru povedala. Prav tako je nedolgo nazaj za rakom zbolel tudi kralj Karel III. Zakaj sploh pišem o tem? Zagotovo ne, ker me zanima dogajanje na dvoru …

V zadnjem času je bilo na internetu ogromno ugibanj, norčevanj, predvsem pa takšnih in drugačnih “fotošopov” princese Kate. Vsak, ki je imel par minut časa si je dal duška in teorij kaj se dogaja je bilo neskončno. Ne bom šel v podrobnosti, ker se ne želim spuščati na tak nivo, mi je pa žalostno, da se ljudje spuščajo na takšen nivo, kljub temu, da ne vedo kaj se dejansko dogaja z osebo.

Kot se je sedaj izkazalo so bile vse informacije o tem kaj se dogaja s Kate – mimosunek. In sedaj, ko je priznala, da je zbolela za rakom se vsi ti ljudje lahko zamislijo, predvsem pa premislijo o svojih dejanjih.

Žalosten je ta svet v katerem živimo v katerem ima vsak možnost, da uniči nekoga drugega, čeprav ne pozna ozadja niti se mu ne sanja kaj se dejansko dogaja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja