Ursula von der Leyen je nova predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je nova predsednica Evropske komisije

Milan Zver laže glede obiska podpredsednice Evropske komisije Vere Jourove na Ustavnem sodišču

Nič več me ne more presenetiti. Tudi to, da Milan Zver, EU poslanec, laže in zavaja glede obiska podpredsednice Evropske komisije Vere Jourove na Ustavnem sodišču in ji očita vmešavanje v notranje in ustavnopravne zadeve Slovenije. Posledično nas ta poslanec sramoti v EU, ampak pri njihovem boju za ablast so dovoljena vsa sredstva, predvsem pa je dovoljeno vse. Tudi laži in zavajanje.

Podpredsednica Evropske komisije Vera Jourova se na obisku v Sloveniji ni pogovarjala o noveli zakona o Radioteleviziji Slovenija s predsednikom ustavnega sodišča Matejem Accettom, kot je to trdil Milan Zver. Na takšnih obiskih se ne pogovarjajo o posameznih primerih, se pa pogovarjajo o stanju pravne države.

Ampak za Zvera to seveda ni dovolj. On je zahteval vpogled v dokumente, povezane z njenim obiskom Slovenije. Del dokumentov je bil “počrnjen,” ker se niso nanašali na srečanje s predsednikom Ustavnega sodišča.

Za nameček in da bi bila mera polna, pa so iz Evropske komisije javili, da se je Vera Joureva srečala s predsedniki ustavnih sodišč Romunije, Češke, Poljske, Španije in Nemčije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja