karin planinsek sds eu volitve karin planinsek sds eu volitve

Karin Planinšek, kandidatka SdSa na EU volitvah, zlorabi praznik za svojo kampanjo

Vsake volitve imajo svoj z zakonom določen časovni okvir za predvolilno kampanjo. Tudi EU volitve, ki se približujejo. Ampak to seveda ne velja za stranko SdS in Karin Planinšek, ki je kandidatka SdSa na EU volitvah. Ona je zlorabila praznik za svojo kampanjo in delila “opomnik”, da ne pozabite kaj kupiti svoji mami  ob materinskem dnevu. Seveda na letaku, kjer je zapisano, da je ona kandidatka za poslanko EU.

Za vse veljajo pravila, le za SdSovce ne velja nič. Če jih kdo opomni na to, potem skačejo v zrak in tulijo svoboda govora in podobne nebuloze, ki jih niti ne razumejo. Tudi to, da je predvolilna kampanja z zakonom določena, je verjetno jasno vsakomur. Le da SdSovcem to kršijo in izkoriščajo.

Tudi zgoraj omenjena Karin Planinšek, ki je wannabe vplivnica desnice in se je podala v boj za poslanko EU, se očitno ne zaveda, da so pravila za to, da se jih upošteva. Kot že prej omenjeno – zanjo in za njih ne veljajo nobena pravila. In tako je za materinski dan v Ljubljani “talala” opomnik za materinski dan. Seveda s podpisom Karin Planinšek, kandidatka za poslanko EU.

Kdor je pogledal wannabe influensarko desnice na x-u, potem mu je jasno, da gre za čisto kopijo ameriških desničarjev. Ko se ustvarjajo fake news, ko se “trasha” vse, kar je možnega, predvsem pa se vedno znova postavlja v vlogo edine in zveličane poznavalke resnice. Na srečo je vse tako prozorno, da ji verjamejo zgolj troli in pa tisti del stranke SdSa, ki verjame, da tudi sloni letijo.

Aja, pa še njena bistroumna ugotovitev, ki jo je zapisala na x-u: Ker mama je ena sama in samo ženska je lahko mama!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja