Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

Janez Janša in njegov dvom v poštenost predčasnih volitev / Trump je zagotovo ponosen nanj, ker ga kopira

Ko je pred dnevi Romana Tomc začela omenjati dvom v poštenost predčasnih volitev, sem se nasmehnil. Ko je to ponovil Janez Janša, pa mi je postalo jasno, da je vrag odnesel šalo. Sedaj so družbena omrežja polna teorij o “ukradenih” predčasnih volitvah in pozivanje, da naj se jih čim več udeleži v nedeljo, je postalo modus operandi. Janez se uči od Trumpa in kopira njegove metode.

To, da nekdo dvomi v poštenost volitev, je smešno in žalostno. Ampak Janez Janša je pač takšne sorte človek, ki bo nagajal vsakič znova.

Sicer se očitno ne zaveda, da bo s tem spravil več volivcev levega pola na volitve, ampak to je pač njegov problem. Potem bo lahko tožil o ukradenih volitvah in o tem, kako so vsega krivi drugi v Sloveniji, sam pa ne bo nikoli priznal napake in prevzel odgovornosti.

Sicer pa, če si prepričan v svojo zmago, potem ne zasadiš dvoma o poštenosti volitev vnaprej. Če zmagaš, potem si dokazal, da so bile volitve nepoštene, kajne? Ampak za desnosučne v Sloveniji to ni težava. Oni se pač obračajo po vetru.

Samo par primerov pozivanja k neudeležbi na predčasnih volitvah z omrežja x:

  • Na volitve v nedeljo 9.6., ne hodite na predčasne volitve.
  • Tudi pomembno je ne iti na predčasne volitve
  • Tiskovna konferenca SDS – Slovenska demokratska stranka: Zakaj na volitve v nedeljo in NE na predčasne volitve.
  • Narod pamet v roke ! ne hodite na predčasne volitve in za vsak slučaj prinesite svoja pisala!
  • Predčasne volitve so namenjene “mutenju” z glasovi.
  • NE na predčasne volitve ,ker po zaprtju volišča šteje Vučko
  • V predčasne volitve upravičeno dvomimo. Romano Tomc pa pošteni ljudje cenimo.

Takole. Seme dvoma je bilo zasajeno. Tudi če Janez izgubi vse referendume in ne dobi štirih poslancev, bo imel izgovor. Nepoštene volitve. Trump mora biti ponosen nanj, saj kopira njegove ideje komunikacije in ustrahovanja ljudi. In tudi izgovori so enaki. Ja, to je ta realnost desnice v Sloveniji.

Upam, da Slovenci ne bodo nasedli nebulozam Janeza in njegovih malikovalcev in bodo šli na volitve in mu še enkrat pokazali, da se ne strinjamo z njim in na referendumu glasovali ZA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja