Kot da bi se vrnil v čase ranjke Jugoslavije. Vse to in še več na strani Nove generacije SLS, stranke, ki bo rešila Slovenijo pred enoumjem:

Zaradi tega, moramo Gregorju Golobiču preprečiti popolno oblast.
Moramo se organizirati in preprečiti škodljive posledice Golobičeve politične strategije.
Akcija osveščanja slovenske javnosti o nevarnosti Golobičevih namenov mora uspeti!
V svojih okoljih nalepimo čimveč plakatov in spodbujajmo ljudi k razmisleku in pogovoru, saj je le to temelj demokracije, vsekakor pa ne ukazi Gregorja Golobiča.
V naslednjih štirih tednih vam bomo pošiljali vsak teden nove izvode plakatov. Prosimo, da jih skopirate vsaj 10 in jih čimprej nalepite v vaši bližnji in daljni okolici.
Vir: Nova generacija

V drugem plakatu Gregorja Golobiča sprašujemo, zakaj ne pove slovenski javnosti, da bo novi predsednik nove stranke Danilo Turk.

Še bolj bomo strnili vrste in se uprli novemu enoumju v Sloveniji, ki ga načrtuje Gregor Golobič.
Zoran Janković se še ni dobro usedel v županski stol in že zatira demokracijo v Sloveniji.
Na vsako grožnjo demokraciji se bomo odzvali, saj je demokracija nekaj, v kar verjamemo in za katero so se pred nami borili naši starši.
Vir: Nova generacija
Pod vsem tem je podpisan Rok Ravnikar – Predsednik Nove generacije SLS

Ob vsem tem se mi, poleg siljenja na bruhanje, zastavlja še par vprašanj:
Katera mamila ljudje papajo, da dobijo tako nore ideje?
Predsednik NGSLS govori o demokracijo, pa vendar poziva na organiziranje in preprečevanje Golobičeve politične kampanije, čeprav ni bilo nikjer še niti govora o njej!
Predsednik NGSLS govori o preprečevanju popolne oblasti Golobiča, ki pa mi je nekako nejasna že iz prejšnjega stavka, ko so to lahko ugibanja, oz. strahovi predsednika NGSLS!
Kako zatira demokracijo Zoran Jankovič? A s tem, da bo v Ljubljani postavljena džmija?
Zanima me od kje ideja, da bo Danilo Turk, ki zadnje čase simpatizira precej bolj z desnico, kot z levico, novi predsednik nove stranke?
Ali se lahko plakati, ki jih bodo vsakodnevno pošiljali svojim podanikom, lepijo na javnih mestih?

Ah, ja. Precej boljše se počutim, čeprav bi verjetno moral objaviti prvotno napisan tekst. Ampak vseeno so tudi pri NGSLS samo ljudje, ki imajo strahove in paranojo in bi jih moj tekst lahko precej bolj pahnil v depresijo!