had blog roni kordis had blog roni kordis

Podobnik, bye bye

Zakaj minister za okolje Janez Podobnik laže? Zakaj minister Podobnik zavaja javnost? Bo njegov klientelizem v primeru poravnave s podjetjem Puh sankcioniran?
Bo šla karavana naprej, kot je šla že v primeru Bručana in Erjavca?
Se bo končno kdo ozrl v številke, ki bi jih minister Podobnik podaril svojim stanovskim kolegom?
Seveda bo na koncu kriva LDS in prejšnji minister za okolje, kakopak bi bilo lahko drugače?

Podobnik, bye bye

 1. Zelo verjetno je, da pri zadevi s Podobnikom kaj ne štima. Je pa tudi res, da večkrat ni štimalo tudi pri prejšnji (kot ti praviš) ablasti. Tako pač je. Kiksi in usluge, takšne ali drugačne, se dogajajo in vrše, kako velike pa so te usluge in kiksi je pa druga zadeva. Za prejšnjo ablast lahko rečem, da je imela kar velik žep oziroma apetit, kakšnega ima pa ta, bomo pa še videli.

 2. Tudi ce pustimo Puha ob strani, je Podobnik vse prej kot primeren za okoljsko-prostorskega ministra, ker nima pojma o podrocju, ki zahteva temeljito strokovno delo in ne flancanje tja v trikrasne. Sploh pa ne zacetka predstavitve nove prostorskega zakonodaje obcinam v smislu: “Oh, me veseli, da je toliko zenskih kolegic. Torej bomo lahko v planiranje vnesli zensko, custveno noto …” A je bila to po eni strani edina pametna stvar, ki jo je utegnil povedati? Poleg tega, da je bral z lista in da je Viranta povabil na govorniski oder z besedami: “No, Grega, bos se ti kaj povedal …” Virant seveda nazaj “g. minister Podobnik …”
  Prostor je omejena dobrina in zasluzi si, da nad njim bedi nekdo s posteno, predvsem pa SPOSOBNO roko IN GLAVO.

  p.s.: Verjamem, da je g. Podobnik zelo uredu in sposoben zdravnik. Samo ne vem, ce lahko pozdravi vse rane slovenskega prostora. Vsaj ne nacin, s katerim se tega loteva.

 3. Če bi Janša odstavil Podobnika, bi moral tudi Bručana, ker pa je tako sporni sklep o plačilu Puhu kot spordno uredbo o helikopterskih prevozih podpisal on, Janez Janša, bi moral leteti tudi on. Pa je krog sklenjen.

  O prejšnji oblasti pove vse sedanje dogajanje v LDS. Samo stolčki so bili pomembni, priznava Kacin. Pa privilegiji, usluge, je še pozabil povedati. Pri sedanji vladi ni nič drugače. Samo embalaž se je spremenila.

 4. Ah kje… Podobnik je pač eden izmed naših najboljših ministrov! Jehtata, jehtata… ;)

 5. Dvomim, da bo “Podobnik, bye bye”.. Janšin koalicijski glasovalni stroj bo že opravil svoje delo.

  Se pa strinjam z darjo.

  Samo embalaž se je spremenila.

 6. @ma3ca: problem te ablasti je, da ima luknjo v zepu.. namrec vse in se vec.. ce bi vsaj imela doloceno kvoto, ki bi jo hotela, bi bilo vse ok.. prejsnja oblast je to delala skrito, sedanja pa je postala prevec despotska in dela to na oceh javnosti, ki pa ji nic ne more.. preprosto.. saj ima ta ablast vecino.. in potem je vse nase..

  @irka: zanimiv nastop ima podobnik.. vendar vsekakor on ni politik, niti retoricno, niti po svojih sposobnostih.. zanimivo je, da ablast nima njegove zamenjave, oz. da so izkoristili vse svoje kadre, kar so jih imeli, pa se od teh je polovica nesposobnih..

  @darja: vrana vrani ne izkljuje oci.. to je slabost nase demokracije.. kjer je glasovalni stroj mocnejsi od volje posameznika.. pa vendar.. samo smo si to zeleli :)

Komentarji so zaprti.