Audi A5 je hudičevo kul 5 Audi A5 je hudičevo kul 5

Audi A5 je hudičevo kul

Pred parimi dnevi je na ceste zapeljal novi Audi A5, kupe, ki s svojo pojavo privablja poglede pešcev in ostalih udeležencev na cestah.
Audi A5 je hudičevo lep, vendar ima eno majceno napakico. Ampak res majceno, ki pa je hudičevo zelo pomembna! Cena 3,0-litrskega TDI motorja z 240KM je namreč malce višja kot 50.000€! Vendar če imate dovolj pod palcem in vam konjušnice ni nikoli dovolj, potem bo za vas pravi Audi S5, ki ga bo poganjal 4,2-litrski, V-8 motor s 354 KM. In če vam tudi to ni dovolj, potem lahko počakate še nekaj časa, če se v Audiju slučajno odločijo in naredijo tudi Audi RS5, ki bo imel vozne lastnosti in performanse Audija RS4 (4,2 litrski, V8 motor s 420 KM)

audi-a5-1.jpg audi-a5-2.jpg audi-a5-3.jpg audi-a5-4.jpg

  1. Audi zadnja leta res dela odlične avte z odličnim izgledom. Če pa primerjam BMW, Audi ter Mercedes avtomobile letnika ’97 in starejše se mi pa zdi da je Audi totalna polomija.
    Ah, pa pustimo preteklost važno je, da sedaj (in verjamem da bodo tudi v prihodnosti) izgledajo super.

  2. Prah maš na senzorju :D
    Če bi mel že tok keša viška, nikol ne bi posegel po Audiju. Stvar osebnih preferenc :)

  3. @vale: audi je hudičevo lep :evil: vsaj A5.. je pa res, da se ne more primerjati z aston martinom db9.. :)

  4. Ta avto ni za Slovence. Za nas je le kripa/kočija. Glede na naše butalsko razmišljanje, butalske ceste in butalsko državo. to menim zelo iskreno!

Komentarji so zaprti.