Zjutraj sem povsem slučajno na netu našel informacijo, da je na dirkališču Raceland v Krškem 3. KBM grand prix. Mednarodna dirka v Supermoto razredu je privabila cel kup dirkačev, še več pa gledalcev, ki smo se na 34 stopinjah, nedaleč stran od Nuklearne Elektrarne Krško, žgali in uživali v hitrosti.
Odlično izpeljana dirka, malo padcev in precej zanimivi razpleti so popestrili dogajanje. Zaključka nisem čakal, kajti kljub vsemu času, ki sem ga preživel letos na morju, so moje roke in vrat povsem sveže zapečeni.

supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix06.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix01.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix02.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix03.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix04.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix05.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix07.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix08.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix09.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix10.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix11.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix12.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix13.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix14.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix15.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix16.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix17.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix18.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix19.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix20.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix21.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix22.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix23.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix24.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix25.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix26.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix27.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix28.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix29.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix30.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix31.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix32.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix33.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix34.jpg supermoto-scooter-raceland-krsko-kbm-grand-prix35.jpg

3 Responses to 3. KBM grand prix – Supermoto in Scooter – Raceland Krško

  1. mArkedzani pravi:

    pri motorjih fotografije veliko boljse izpadejo, ce je ozadje megleno.. paning al kak se ze temu rece.

  2. Anže pravi:

    Ravno sem hotel napisat da pogrešam kako motion panning fotografijo, pa vidim da nisem edini =). Se mi zdi da v tako dinamično okolje to ful paše.

  3. mArkedzani pravi:

    ja v moto sportu se ozadja ne sme videti.. pa lepse se vidi glavni objekt, ce imas obcutek muvinga (ker ce vidim spice na kolesu mam filing kot da je slika zamrznjena), ce se podzavestno (panning) osredotocis le nanj. ozadje je nepomembno zato je potreben “blur”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.