Redni bralec bloga, me je včeraj prosil za pomoč pri zbiranju odej, oblačil, itd..
Blogerji smo se pozitivno odzvali v akciji zbiranja denarja za poplavljena območja in do sedaj zbrali že preko 1000€.
Glede na to, da smo po beseda Sabine Obolnar “ljudje brez življenja, ki uživajo znane in neznane substance in katerih vsebina je tako nevzdržna in prav tako jezik, da je vse skupaj spakedranščina in katerih svet je tako prazen in bolano jezen”, je to prijetno presenečenje, kajne?

Pa nazaj k akciji. Vsakemu od nas se verjetno nabirajo v omari stvari, ki jih ne bo nikoli več nosil, ali uporabljal. Stare odeje, ki so samo še pod posteljo so bolj v napoto, kot korist. Vendar ravno te stvari so v korist ljudem, ki so jih zajele poplave in so ostali brez vsega. Takšnim ljudem takšne stvari pridejo prav! In sedaj je idealen čas, da se spravite na jesensko čiščenje omar in vse, kar ne potrebujete več, pa hranite za neke druge čase, namenite tistim, ki to potrebujejo.

Sama akcija, ki jo organizira blogbuster je anonimna, brez publicitete in brez vsakršnih objav, kdo je kaj doniral. Akcija je samoiniciativna.

Če je kdo pripravljen podariti kakšno stvar, potem naj pusti komentar, da se logistično vse skupaj uredi. Kajti stvari bo potrebno dostaviti v Kranj in od tam naprej do tistih, ki stvari res potrebujejo!

In glas se lahko razširi naprej!