had blog roni kordis had blog roni kordis

24ur.com – prenovljen najbolj obiskan portal v Sloveniji

24ur.com, najbolj obiskan spletni portal v Sloveniji, je končno doživel spremembo. Po oglaševanju, ki smo ga bili deležni zadnji mesec na Pop Tv-ju in vseh ostalih PR zadevah, so čez noč končno spremenili svoj resnično zastarel dizajn.
Vsaka podobnost z Dnevnik.hr je zgolj in samo plod vaše domišljije. 24ur je vsekakor lepši, kot je bil, vendar vseeno ni to, kar sem pričakoval da bo. Prevelika podobnost že znanim in lansiranim projektom!
Zanima me, kako bodo prenovljen portal 24ur.com sprejeli ostali uporabniki interneta.

Nekateri blogerji so že zapisali svoje razmišljanje:
24ur.com -> nova podoba
24ur.com relaunched
Nova podoba 24ur.com
Novih 24ur.com
Dan norcev ali redesign dan?
Whatsup?

 1. Meni je katastrofalen! Polje za rss in prijavo je definitivno preveliko in mi odžira veliko preveč vidne površine za branje, ob desni strani pa je zaradi fiksne širine spet čisto preveč praznega prostora. Zaradi tega moram skrolat tja nekam v p.m. da sploh pridem do konca strani. :(

 2. Meni je enaka kot dnevnik.hr,se mi pa smilimo slovenčki, da je tako bedasti portal z neizobraženimi in nesposobnimi novinarji najbolj obiskan.res žlostno

 3. Sem potem dojela, ko sem videla tam zgoraj en gigantski banner na dnevnik.hr. To je pa še večje sranje. :(

 4. @david: ups.. jaz sem mislil, da nista skupaj :(

  @sunshine: tist zgornji del je za oglase, pa so morali dodat se nekaj zraven :)

  @danijel: tudi s tem se strinjam.. ampak dejstvo je, da imajo najvec vsebine..

 5. Moj komentar na prenovo je da je brezveze :). Sem pričakoval nekaj kvalitetnega, ne pa to jajce. Plus da ne omenim da se čudno obnaša na Firefoxu.

 6. Mar bi pustili stari sajt in planirali prenovo za recimo konec leta in takrat ponudili nekaj res novega. Tole je videti, kot da bi na blogu zgolj zamenjal temo. :)

 7. Osebno sem pričakoval bolj web 2.0 in izviren design. Kar pa na žlost NI. Preveč sivine,… prejšnji je bil bolj razgiban in barvit.

 8. Prvi vtis je pomemben ni pa najpomembnejši. Tako ali tako skoraj nikoli v začetku nismo navdušeni nad takšnimi novitetami. Počakajmo nekaj dni pa se bomo mogoče privadili…

 9. Preglednost je tako slaba, da po… posebaj na mojem 15″ wide-screenu. Iščem alternativo :D

 10. res bi lahko pustili starega … zdej sploh ne najdem gumba za big brotherja:p

 11. Brezveze…meni je bolši rtvslo.si.
  Ne vem kaj ljudje najdejo dobrega na pop tv-ju. Novinarji so na pop-u kr neki.

  LP!

 12. Bljak. Neizkoriščen prostor, članki se nepregledno raztegajo čez par strani gigantskih fotografij ki večinokrat nimajo zveze z vsebino ali pa so preslabe kvalitete, nametanost, pomanjkanje dizajna, puste strani…

 13. HAD hvala za link. Aniwejs… 24ur je že včeraj na 31ega spremenila pogled. Jaz trdim da bo tak tudi ostal. Ni slab, vendar bi bilo treba par stvari popraviti. ;) Drugače sem pa podobnega menja kot Andraž.

 14. Se strinjam. Å lo je v pravo smer, sam se ni nekak pravilno potem končal. Res precejšnja podobnost s Siolovim portalom in Žurnal24.

  Dvomim, da je tole prvoaprilska šala, ker o prenovi se je že kr neki časa govorilo, ne verjamem, da so tok nori, da bi samo za 1 dan dal tak dizajn.

 15. Meni z vklopljenim AdBlock Plusom v firefoxu noče predvajat videov.

Komentarji so zaprti.