WoTaM je leta 2000 predstavljal ultimativno igralno zabavo. Preprosta online strateška igra, ki se je igrala cel mesec je bila kriva za mnoge neprespane noči, prepire in tudi za druženje. Bila je prva in hkrati tudi zadnja online igrica, ki sem jo igral.

In ko sem spoznal Vinija, preko Webmaster foruma v Kiberpipi, sem bil presenečen, kajti prav on je sodeloval v Wotam timu. Po parih letih je Wotam prenehal obstajati.

In sedaj je WoTam, ki pomeni Waste of Time and Money, postal online prodajalna PC, PS3, PS2, PSP, XBOX, GBA iger.
Ker nisem več rosno mlad, so mi nekatere kratice neznane. In ker mogoče malce drugače gledam svet računalniških iger, mi je naslov spletne trgovine Waste of Time and Money “zelo zanimiv” in seveda zelo primeren! Ampak to je pač moj problem!

5 Responses to WoTaM.com – Waste of Time and Money – online prodaja računalniških iger

 1. Zainimiva stacuna, bolj za mojega bratca :)

  PS: A se komu pocas dela blog.. men se zloooo pocas udpira!

 2. dr. Onyx pravi:

  Najprej je meni butasto, da daš takšno ime trgovini z igrami. Morda avtorjem smešno, meni pa kot rečeno butasto.

  Drugače pa računalniške igre po moje niso zabava samo za otroke. Če greš gledati igre na police trgovin opaziš, da za “resne” konzole (xbox 360 in PS3) ali PC sploh ne obstaja veliko iger za otroke (reciva tja do 10 let), ampak je večina iger narejenih za nekoliko starejše “otroke” in predvsem odrasle. Zato pa je Nintendo Wii konzola taka tržna niša, ker je nekako namenjena pravim otrokom.

  Jaz osebno imam računalniške igre visoko na prvem mestu multimedijske zabave, pred gledanjem filmov ali TV. Je pa res, da film pogledaš v uri in pol, običajna računalniška igra pa ti vzame vsaj 10 ur. Če se spraviš igrati na mrežo, potem pa gredo meseci. Mene pa v bistvu privlači to, da nisem samo pasivni opazovalec, kot če se zleknem na kavč in gledam TV, ampak aktivno sodelujem v dogajanju na zaslonu.

  Je pa danes produkcija računalniških iger (uspešnic) primerljiva z Hollywoodom po investicijah oziroma stroških. Zato ni čudno, da mnogi to vejo industrije zabave štejejo med “najhitreje rastoče”.

 3. kresko pravi:

  lp wotam je bila res najbolsa igra in me zanima ce se bo se kdaj pojavila na spletu?

 4. BuLL pravi:

  dober blog. tudi jaz sem včasih igral wotam in ga res zelo pogrešam ;)

 5. jmaster pravi:

  hehe, kje so že te časi k smo to špilal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.