Tuš klub - to sploh ni slabo 2 Tuš klub - to sploh ni slabo 2

Tuš klub – to sploh ni slabo

Dvakrat mesečno, ko je treba nabavit malce več stvari – hrane, se odpravim v “šoping center“. Danes je bila moja destinacija Tuš.
Med nakupovanjem ne gledam na cene in vedno pozabim vzeti s seboj “bonus & loyalty” kartice. In vedno ko pridem do blagajne, me vpraša blagajničarka, če imam kartico. Seveda jo imam, doma, v avtu, ali pač nekje drugje.
Ampak danes je bilo drugače. Ker sem s seboj vzel celotno denarnico in ne samo AmEx-a, s katerim čez mesec plačujem, je bila med vsemi ostalimi karticami tudi Tuš klub kartica. Z veseljem sem jo pomolil prodajalki in gledal številko, ki se je višala in končala pri 137,75€.
Spravil sem vse v vožiček, (jeap, še celo ni bil poln) in potem zložil vse v prtljažnik. V avtu sem si vzel čas in pogledal račun.

Khm, khm. S tem nakupom sem dobil 138 brezplačnih Tušmobil minut, 13 točk za hišo (???) in en popust za gorivo 5c!
Ne vem kaj so točke za hišo, ampak 138 minut pogovorov je vrednih skoraj 14€ (0,10€/min)! Kar pa niti ni tako malo. Poln rezervoar goriva 60l in prihranek 3,2€. Sliši se malo, vendar niti ni!
Sedaj počasi razumem, zakaj me na Petrolu vedno sprašujejo če imam Magno, da bi dobil njihove popuste. Seveda sem preveč len, da bi jo imel s seboj. In tako vsakič, ko kupim sendviče, pijačo, sladkarije, izgubim vsaj 5% popusta.

Očitno bom moral spremeniti navade, ki jih imam. S seboj nositi kartice in izkoristiti popuste, ki so na voljo!

tus-klub.JPG

 1. Če si seveda pripravljen na ta način prodati svojo zasebnost…

 2. Ko boš enkrat hodil v trgovino in zapravljal samo zato, da dobiš še dve manjkajoči zvezdici zvestobe,potem boš razumel foro teh reklamnih potez. Upam pa, da bo marketing Tuša zagrabil za vabo. :)

 3. Had, poleg tega je akcija 1€ = 1 minuta trenutna akcija. Če se ne motim, je bila pred tem brezplačna minuta na vsakih 20€.

 4. @aljaz: zasebnost.. no ja.. glede na to, da to niso ravno neki skrivnosti podatki in glede na to, da imam kartico ze precej casa, je tole povsem kul zadeva..

  @andraz: :) v bistvu je vsaj nekaj vredna :)

  @dr.onyx: do sedaj nisem nikoli razmisljal o tem, da bi zbiral karkoli.. ampak tole z bonusi, oz. zastonj klici, pa mi je cist vsec.. mi je pa povsem jasna racunica.. vendar me vseeno zanima, ali zato ljudje kupujejo vec.. prijetno s koristnim v mojem primeru..

  @sajmon: hvala! nisem vedel.. sem bil preprican, da je to vedno tako..

 5. Tisto napisano na računu se bolj bere, kot da je popust pri 5, 10, …. 60 l bencina , vedno enak: 5 centov.

 6. Boljša izbira je Mercator ob torkih ko je 10% off v cashu + pike. Ker gre moja draga v večji v šoping vsak drug teden si izmenjuje kupon s sodelavcem.

  Zmagovalca pa sta na koncu znana v vsakem primeru: Mercator in Tuš :)

Komentarji so zaprti.