had blog roni kordis had blog roni kordis

Pregled leta 2008 – februar

Januar se je prevesil v februar. Par dogodkov, ki so se zgodili v februarju in so ga zaznamovali. Vsaj na mojem blogu.

Beneški karneval – Carnevale di Venezia – Venice Carnival
– februar se je začel norčavo. Oz. v Benetkah so maske precej sofisticirane in na nivoju. In definitivno vredne ogleda.

Seveda pa pri nas ne gre brez ptujskega karnevala – Kurentovanja, kjer kurenti preganjajo zimo in parkeljni strašijo otroke.

Sarah Silverman in Matt Damon – I’m fukin’ Matt Damon – omenjena dva sta poskrbela za eno izmed boljših parodij v začetku leta. In naredila iz tega posnetka uspešnico. Če se “delaš norca iz sebe” lahko celo postaneš uspešen. Če si uspešen že prej, je to še veliko boljše.

Spletne trgovine z računalniško opremo – hiter pregled obiskanosti spletnih trgovih, ki so v zadnje času veliko bolj popularne kot pa navadne trgovine, ker so cene pri njih precej nižje.

Amy Winehouse prejela pet nagrad grammy

– za posnetek leta (record of the year) – pesem Rehab, za pesem – Rehab, za novinko, za pop vokalni album – album Back to Black in za pop žensko vokalno izvedbo leta – pesem Rehab.

Kaj imajo skupnega Hilda Tovšak, Ivan Zidar in Dušan Črnigoj? je bil zapis, ki se je nadaljeval z zapisom aretacije in dostojanstvo, kajti afera Čista lopata je na začetku leta najbolj razburkala javnost in prevesila politično tehtnico v prid Janeza Janše. Vendar se do danes afera še ni premaknila nikamor! Takle mamo.

Si želiš postati filmska zvezda – statist v filmu Vampir z Gorjancev? Vinči je za svoj nov film iskal statiste in pomočnike tudi preko blogov. In film je pred parimi dnevi ugledal prvo ekranizacijo.

Janez Rugelj RIP. Človek ki je bil znan po raznih “čudnih izjavah”:
Slovenske matere so zamorjene, neprosvetljene, seksualno sestradane in nepotešene, besne na svoje alkoholično in drugače zafurane dedce in zato učijo svoje hčere, da so moški prasci in da bodo žensko samo izkoristili.

Will.i.am in Barack Obama video – Yes We Can – ZDA so se začele prebujati. In tudi glasbeniki so pomagali pri tem dejanju!

Igre, spletne igre, arkadne igre, akcijske igre, športne igre, igre za odrasle, miselne igre, igre na internetu – zapis namenjen eni izmed najbolj iskanih besed na spletu. In spisek portalov, ki ponujajo igre.

Umrl bivši predsednik Janez Drnovšek – 23.2.2008. Kljub temu, da so bili forumi in blogi že prej polni takšnih in drugačnih informacij! Naj počiva v miru!

Desetka na Pop TV, v glavni vlogi Napo – odlična kuharska oddaja, ki se je obdržla. In še boljša voditelja!

Janšev boj proti tajkunom se obrestuje – javnomnenjske ankete so pokazale, da se splača boriti proti tajkunom. Ampak na srečo ne za dolgo!

Seksi erotične fotografije – spomin na Photokino!

Chuck Norris Facts
Chuck Norris read the entire blogosphere. Including splogs.
Chuck Norris invented blogging in 1974 in order to keep track of people he roundhouse kicked to the face.
Flickr gave Chuck Norris a funny look. Now you know why it needs a massage.


Avtorske pravice na internetu – ni vse kar je na internetu last vseh!
– področje, ki se ga uporabniki interneta ne zavedajo dovolj dobro!