Včeraj sem gledal oddajo Digitron (na srečo samo par minut), ki je v istem terminu kot je bila ukinjena Resnična resničnost! Priznam, storil sem napako.
Najprej sem gledal Studio City, potem Knjiga mene briga in zatem je prišlo na vrsto to “skropucalo”, ki sem mu namenil par minut.
Voditelj, katerega imena si nisem niti zapomnil je razlagal o Facebooku in na koncu zaključil da si lahko preko Facebooka izmenjujete žgečkljive fotografije?!
Hmm. Mi kdo namigne, kako se to počne? Po mojih izkušnjah FB ne dovoljuje objave golih fotografij in jih cenzurira?! Se motim?

Sledilo je poročilo iz Facebook Partya v Samsari v Mariboru. “Poročevalec” iz terena je v kleni štajerščini povedal par stavkov, ki sem jih s težvo dešifriral. In potem je sledil “subliminalni oglasni blok” za Samsaro in bivšega Barovca Miša. Njegovo ponavljanje besedne zveze “bom reku”, približno 20-krat na minuto, je bilo za pozno uro preveč moteče in ko sem videl kako so kamermani vse skupaj kadrirali, sem se poslovil od oddaje.


Seveda obstaja možnost, da je v nadaljevanju bila oddaja povsem “gledljiva”, čeprav v to resno dvomim in da sem ustvarjalcem te oddaje naredil krivico.

Vendar obstaja še ena cvetka – – spletna stran oddaje Digitron. O tem, da manjkajo vsebine in o tem, da ni nikjer predstavljenih voditeljev oddaje, ne bom razglabljal. Ampak zanimiv je pogled na njihov cenik –

Oglasni blok ( objava v oddaji DIGITRON )………………………………….. 10 EUR/sekundo

Če jaz prav razumem, oni tržijo oglasne bloke za oddajo, ki je predvajana na nacionalni televiziji in za katero mi plačujemo prispevek? WTF?
Ali oni plačajo nacionalki za predvajanje oddaje? Ali pa celo nacionalka plačuje njim? Ker če je slednje, potem je treba nekoga obesiti za jajca! In do po hitrem postopku!

In še nekaj. Če je to skropucalo nadomestilo za Resnično resničnost, je lahko odgovorne na RTV Slo sram, da so naredili to potezo!