Striptizeta Adrijana (nekaj povsem novega na strip sceni) in hostesi Jamesona (ena je bila Daša, zmagovalka prve Kmetije) so popestrile praznovanje 14. rojstnega dneva Saloona.
V preteklih letih je bil striptiz precej pogosto v Saloonu (Saloon striptiz, Saloon striptiz , Topless strežba v Saloonu). Ampak več ali manj so “nastopala” ista dekleta. Ker sem bil prepričan, da bosta tokrat Naja, ali Pia, sem fotoaparat pustil v avtu. In na srečo me je rešil Cyb3r.

Klik na fotografijo za celotno galerijo Adrijane
striptizeta adrijana fotografije


65 Responses to Striptizeta Adrijana, Jameson Party in 14. rojstni dan Saloona – NSFW

 1. Cyb3r pravi:

  Spodaj pa še link do posnetka, ki je zaradi slabe svetlobe bolj ubog. Pa verjetno ne bo dolgo na ogled, glede na YouTube politiko o nude posnetkih. :)

 2. ZonPjer pravi:

  Kaj pa je pokazala novega?

 3. branka pravi:

  Da bo širna Slovenija vedela, da vodja Ptujskih 5 zdaj pobira dekco svoji striptizeti! Žalostno!

 4. had pravi:

  @branka: a ni pevka Ptujskih 5 Lidija Kožar?

 5. jože pravi:

  Ja fajn, da si napisala, da ne bo kdo iskal ansambel. Torej Ptujskih 5 ni, striptiz je.

 6. jože pravi:

  Ptujskih 5 žal ni. Nekaj se sili, zato ima vse člane izposojene, če ima po kaki sreči še kak špil. Pač vodja je popolnoma zabluzil, saj vidite s čem se ukvarja. Pač dedec v zrelih letih ….

 7. l.k. pravi:

  Ta deklica, je bila oz. je še dejansko dekle od tega propalega “vodije” Ptujskih 5, in kolikor mi je znano(nisem 100%) še niti ni polnoletna….kam gre ta svet.. ;))

 8. cc pravi:

  ja, žalostno. vse kar je imel je zapravil – ansambel, družino in kar je največ svoj ponos. Ni vredno besed.

 9. alexsandra pravi:

  OČITNO TOTI SAID!!!!IMA PREVEČ CAJTA???RABITE SLUŽBO????ALI DENAR VAS ŠKRIPAČ TAKOJ ZAPOSLI SAJ IMA NA PRETEK DELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALEXANDRA

 10. alexsandra pravi:

  VODJA PTUJSKIH 5 SE IMA BOLJE KOT KDAJKOLI!Z ANSAMBLOM ŠPILA KOLIKOR NJEMU PAŠE…ČE PA VAS FOUŠIJA JEBE,DA IMA TAKO LEPO STRIPTIZETO OZ,DRAGO PA VAM ON NI KRIV!!ZGLEDA,DA NISTE VI TAKO ZRELI,ČE TAKE PIŠETE…SRAMOTA,DA IMAMO TAKI ZAOSTALI NAROD….ADRIJANA & ŠKRIPAČ STA ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. MILOŠ pravi:

  Zakon,ta punca pa je res prava lepotica.Meni je všeč,ker je čisto naravna.Nekateri pa zgleda nimajo okusa,da pišejo zakšne komentarje.Še tako naprej!

 12. uni pravi:

  pevka ptujskih 5 ni Lidija Kožar ampak Maja Oderlap saj je stokrat boljša od Lidije!!!!!!!!!!!!!

 13. alexandra pravi:

  adrijana je superca.

 14. ca pravi:

  Slučajno sem zašel na to stran in nič mi ni jasno. Poznam Ptujskih 5. Ali je ta Adrijana njegova hči, saj jih Škripač mora imeti čez 50. Pravzaprav s čim se ukvarja. Špila, kolikor mu paše …. Včasih vem, da so špilali vse vikende, zdaj so pa fantje v drugih ansamblih.

 15. monxa pravi:

  Ne to ni njegova hči,ampak njegova punca,ja za 50 ta leta dobro ded izgleda!Pa,da si je pri teh letih našel tako babo,ej škripač car si!

 16. ss pravi:

  kaj ne, sej je mel skoz prakso z babami takimi in onakimi. če je delal spisek, je verjetno prekosil arturja. v tem je res car. in tud ta ni njegova edina.

 17. monxa pravi:

  kak pa veste,da ta ni njegova edina pička?če pa se je ločil zaradi nje.Potem po moje,nima nobene druge.Ah,eni kar nekaj pišejo,ko sploh nimajo pojma o ničemer,in nekaj na pamet govorijo.

 18. ss pravi:

  ker jih je vedno imel več, nikoli samo ene, poleg žene (preverjeno), in tudi to dekletce ima, ker mu pač na tak način služi. Rabi denar.

 19. monxa pravi:

  ja kako pa vi to veste,ga poznate?To še ne pomeni,da če ženo vara,k je bila res pošast,da to lušno dekletce.Kaj vi mislite,da tudi toto striptizeto vara…

 20. ss pravi:

  seveda. bo dekletce že ugotovilo s kom ima opravka.

 21. seba pravi:

  ej folk,sam ta bejba pa je taprava,marsi katero prešiša,pa naravna je…takoj,bi jo meu,še tako naprej!

 22. SLAY pravi:

  TA PUNCA NI ADRIJANA AMPAK IMA TAKŠEN VZDEVEK NJENO PRAVO IME JE JULIJA POZNAM PA OBA ZELO DOBRO SAJ TINE OZIROMA ŠKRIPAČ KAKOR TUDI JULIJA STANUJETA V HALOZAH V PRELEPEM VIKENDU.TINČEK SE MALO BAVI Z GLASBO MALO ZBIRA EURO PALETE MALO PA IGRA ZVODNIKA, JULIJA PA JE NA ZAČETKU KELNARILA TUDI PRI MENI AMPAK TO NI BIL POSEL ZA NJO TAKO DA SEM JO ODPUSTIL. NO SEDAJ PA JO NAJDEM NA NETU KOT STRIPERKO.
  JAZ PRAVIM TAKO VSAK NAJ OPRAVLJA DELO KI MU LEŽI OZIROMA V KATEREM VIDI PAČ PRIHODNOST.

 23. pp pravi:

  Res je, vsak naj dela tisto, kar mu leži. Punca očitno drugega ne zna, kot da se slači, Tinček pa rabi denar in jo podpira. Če bi to punco imel res rad, bi jo imel za sebe, tako pa jo prodaja, pač za kar jo lahko proda. Punca je še mlada in naivna, a ko bo to ugotovila, bo morda prepozno. Mlada punca, stari kurbir (nekaj časa odlično, a potem ….)????!!!!!

 24. halzi pravi:

  LAHKO VAM SAMO TO POVEM,PRIDITE SI OGLEDAT KAKO LEPO HIŠO STA SI ŠKRIPAČ & ADRIJANA ZGRADILA Z PLESOM!verjamem,DA VAS SAMA FOLŠIJA…MATRA..

 25. malci pravi:

  Hišo oz. vikend je Škripač zgradil prej z ženo, tako da se je Adrijana oz. Julija samo vselila vanjo. Folšija pa prav zagotovo nobenega ne matra, sploh pa ne tistega, ki ju pozna, kajti tak život je bolj životarjenje kot pa življenje. Pa srečno!

 26. malko pravi:

  Tisto(teslo),ki to piše nima pojma,prej je bil vikend v rasulu,zdaj čakata dvižna vrata,avto mercedes.itd… in v kratkem se ženita,kdaj ne povem,ker sem njun sosed!Kaj vas matsa folsija!

 27. malko pravi:

  VIDIM,da osebo Malci strašansko muci,kako lepo se imata Škripač&Adrijana :-) Vidim tudi,da ti nimaš za burek,da ti drugega ne preostane,kot da pišeš kako te folšija dobesedno JEBE!

 28. halzi pravi:

  Pojdite si pogledat kaj sta si ustvarila iz malega vikenda!!HA,HA,HA SAMA FOLŠIJA,HA HA HA…

 29. Ptüjčan pravi:

  Skratka: Tinček ga serje!

 30. go pravi:

  Tinček se oprijema bilke, kako preživet. Nima ansambla, nima družine, nima prijatlov. Tak je, če predolgo živiš na večih stolih.

 31. Ptüjčan pravi:

  Eh, Tinček ma prijatle. Samo ga pa vseeno malo serje. Julija pa je fajn deklina, pa še rada ma Tinčeka.

 32. kal pravi:

  Malko, ti si pravo budalo ma kaki mercedes… ju sploh poznaš?????
  sicer pa si ga vsi na vlko bluzite kaj sploh komentirate take stvari pa nos tihčite kam ga nena rabte najprej pred svojimi pragi spucajte pa bote meli zadosti dela…. Ce njima tak paše!!!!!!!!! Mogoce sta tak kot zivita srecnejsa od vseh vas budal!!!!!

 33. halzi pravi:

  Ti Kal…a ju ti sploh poznaš?Verjamem,da jima zavidate na kakšen način služita,in to služita,ko NORA!!!Jaz jima privoščim!!!Ampak Kal na žalost te moram razveselit kajti začetek aprila dobita avto mercedeza!!!Tina špila,je srečen in ima vse kar potrebuje…In z Julijo se imata zelo rada,in jaz jima želim vso srečo!!Ona dva uživata in se jima jebe za celi svet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 34. goričanec pravi:

  Pa kak ste nori. Al ne pogruntate, da se pod imeni alexandra, malko, monxa in halzi skriva sama Adrijana oz. Julija. Dobro poznam njen bonton. Sama se hvali kako služita in kaj imata oz. bosta mela. Če se v nekaj mescih da s slačenjem zaslužit mercedeza (oktobra je bla stara šele 18 let in prej se ni smela slačt)kaj pol dela revščina v Sloveniji. Mislim, da gurata, da lahk plačata položnce in da mata za kruh. Mercedez bo pa še čakal.

 35. JULIJA pravi:

  TI GORIČANEC TI NIMAŠ ZA BUREK PRIDI SI V HALOZE V LEPE KRAJE PO BUREK!!!MISLI SI KAR HOČEŠ AMPAK NIMAŠ PET PIK V SVOJIH SKISANIH MOŽGANIH!!!!!JAZ PA ŠKRIPAČ SE VAM LAHKO SAMO SMEJEVA!!!KOT SEM ŽE PREJ NAPISALA TI JE DOLGI ČAS,DA SE Z NAJINIM MERČKOTOM OBADAŠ,KAJTI IMAVA GA ŽE DOMA V NAJINI NOVI PRELEPI GARAŽI…RAJŠI SE BRIGAJ ZASE IN TAKO KOT JE NAPISAL KAL!!!ZA ONE IMENA PA NEVEM KAJ TI BLEDE PO GLAVI…JULIJA

 36. zana pravi:

  Veš kaj Julija, ne govori ti nekaj o “svoji” lepi garaži. To kar stoji v halozah je vse od Škripača in njegove žene, ki je vedno skrbno oskrbovala ta vikend. TI pa si se dobesedno “pricofuknila” pa si nekaj lastiš…že od prvega dne. Na tem vikendu sem bla že velikokrat in zelo dobro poznam Škripačeve! Punca, se zavedaš koliko si stara? Kaj je to edina stvar, ki jo “znaš” opravljat v življenju? Skrij se raje ker si padla na podn. Ne misli, da ti tu kdo kaj zavida, ker ti noben nima kaj. Ne delaj sramote ljudem ki imajo radi Škripačeve!

 37. JULIJA pravi:

  ČE TI KOGA POZNAŠ SEM JAZ VEŠ KAJ…ZASE SE BRIGAJ,KOT PA DA SE OBREMENJUJEŠ Z NEČIM KAR SE TE SPLOH NE tiče!Ja jaz imam rada le Martina za ostale GNOJE pa me prav briga!!!!!!!Pridi pogledat novo prelepo garažo,ki sva si jo ustvarila MARTIN in JAZ,TAKO DA,KAR ZAOSTAJAŠ…Meni je v ponos,da lahko delam to kar meni paše!!Če si bila velikokrat na tem vikendu v halozah,zdaj nimaš vstopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LEP DAN TI ŽELI julija

 38. JULIJA pravi:

  ŽANA se vidi,da si nimaš kaj začeti,da se z nama obremenjuješ,da neboš mislila da se midva na tvoje blesave komentarje ozirava,ma prosim te ti si padla na taki nizek poden,da škoda besed in vsega za tako…ŽENSKO ALI KAJ SPLOH SI!!UGLAVNEM Jaz in škripač se vam LAHKO samo smejeva,kak vas to muči!!!!!MIDVA DELAVA SAMO ZA VIKENDE,TI PA SE MUČI CELI MESEC,VSAKI,DAN..

 39. zana pravi:

  Hehe..vstop prepovedan…
  Pomoje boš ga ti imela prej, kot jaz:)
  Ja, ti se zelo oziraš na te komentarje, tak da te bo vsaki čas razneslo. Če te ne bi, ne bi odpisovala.
  Lep večer

 40. natasa pravi:

  Ja res je. Bravo Zana! Ko bodo Škripači zvedeli, kaj Julija piše “GNOJI”, ne vem, če bo pri Mariji še pogrnjena miza, tudi za Tinčeka ne. S to besedo lahko primerja edino sebe. Tinček pa je copata, ker jo ne utiša (se jo boji, oz. njenih pajdašev, da ga polomijo).

 41. JULIJA pravi:

  Vam gre res slabo,da se obremenjujete z Škripači!ŽANA PRIDI V HALOZE BOŠ VIDELA KAKO,SE LETI SKOZI VRATA,ČE TE ZANIMA LAHKO POSKUSIVA TAKOJ..Marija je zakon za vse vas,v vseh pogledih in še miljonkrat se bomo srečali in zbrali ob nedeljskem kosilu,pa če se postaviš na tvojo glupo glavo!Nataša in Žana se vidi od kod in kaj sta!:-) ŽENSKE ALI KAJ STE?DAJTE SI V SVOJI GLAVI NAJPREJ POŠTIMAT,ker vidim da vam kar VELIKO manjka v glavi!PRELEP VEČER JULIJA & MARTIN

 42. franjo pravi:

  Kakšna ženska si pa ti? Jajce na oko ne znaš naredit Tinu za zajtrk. Kaj boš ti govorila nekaj od kod sta nataša in zana. Od tu, kam si ti zdaj prišla.

 43. vuk pravi:

  Kakša mati, takšna… Ufff si črna

 44. štajerec pravi:

  če ma Tina še kaj mozega v glavi, da nima čisto skisane možgane, se bo vrnil k Janji, ki ga ima še vedno rada, to deklino pa požene nazaj od koder je prišla. To bi bilo najlepše za vse škripačeve,deklina pa v šolo po vsaj osnovno pamet …

 45. Duši pravi:

  Bravo Štajerc – ta je pa huda! Težko je o tem govoriti – kdo ima koga rad in še to kar v imenu drugega.. Janja se je s svojima čudovitima hčerama k sreči takoj postavila na svoje noge in si končno uredila svoje življenje. Prepričana sem da vrnitev na stara pota ni več mogoča, saj je končno našla svoj mir in srečo. Torej – ljudje, to je preverjeno in popolnoma drži, saj Škripačke osebno poznam.

  Upam, da boste lažje spali…

 46. Ptüjčan pravi:

  Julija, kdaj pa sta tega vajinega “merčkota” dobila v vajino lepo garažo? Nekam hitro je to šlo.

 47. Meško Bar Life pravi:

  Ja per meni je tudi pleasala pa raztura punca !!!!!Verjetno si dečko mal ljubosumen al si punca whatever si pa res ljubosumna da te ker trga !!! Mal se cooliraj pa mal dej obrni se k sebi !!!!!

 48. Meško Bar Life pravi:

  No kaj potem se boš kej skulirala !!! Punca je prava in PIKA !!!!

 49. Meško pravi:

  če bi TINČEKU bilo kaj za škripačke bi bil poleg njih,tak pa ga prav briga za njih vse!!!

 50. Dobro si jo sfotka. Drugace pa nic posebnega pomoje. No, vsaj tites so natur ;)

 51. Meško Bar Life pravi:

  Tina ima najraje svojo striptizeto pa ne zato ker pleše ampak zato ker jo ljubi in ima pri njej VSE kar pri svoji BIVŠI ženi tudi približni ni imel,ker mi je povedal!!

 52. Meško Bar Life pravi:

  tina ima svojo striptizeto najrajše na svetu pa ne zato ker plese ampak zato ker jo ljubi in pri njej ima VSE kar mi je povedal,da pri BIVŠI ženi tudi približno ni imel.In tudi on je končno našel mir in SRECO,LJUBEZEN svojega življenja.

 53. Meško Bar Life pravi:

  Ha ha folk res nevošliv !!!! Ker počli bodo !!!

 54. Meško Bar Life pravi:

  chia sa sa che roba ragazza !!! Ma se vidiamo alnatra volta !!! Che adrijana ze Una ragazza buona !!! Che se vi diamo ala mia BAr LIfe !!! Chi sa no sa !!! Che ze una volta che un ze bunono per tutti !!! la per tutti ze una ecazinolale ragazza !!!

 55. Meško Bar Life pravi:

  Would re want to be are So ” never CTCH ” for nice girl as WE CAN 1 ARE YOU BE EVER BEEN !!! SO WE is any fuckery is every been over the globe ?? No !!! So come and wecan talk about that !!! We can say for about her !!! You are just smile as good !!! NO YOU ARE JUST NOBODY TALK as this !!! You just noobody as you say about her !!! As you on typewrite as you no ever got as you every in your life !!!! HPCH so any FCK here to get any say for that !!! is you any so over there get right info as nice no like FCK ! AS 73 as 88 tu everybody from Monserrat as vulcan go on ssome years ago if any been there !!! Nobody there !!! As we can go everybody as we can !! So kiss my buty ass ?? we can !!!?? Nobody say that beacause you are just not in time to geti !!! Any ==? Just we can we go on if is !! Never as you FCK wrote there on as you just !!! any Joremoe there ?? As FCKAS ??? Are ou just SBH ?? We are not so just FCK in !!! Adrijana is the BESTTTT !!! So just FCK off for that you never been over and you just talk little too much because you just live in you FCK city as nover know what is LIFE !!!! So Solong okidoki !!! Any life coments ??

 56. Meško Bar Life pravi:

  che parla da Adrijana !!! Che Mona !!! Ma sem Slovenc !!! Kaj je z vami !!!! Se mesaste ki drkas na jo !!! Haloo ??? Selmantagal Tigal ??? No GTCH !!!! On back on !!! S a you ?? As we can sea on net ? Give me some words o it is as you we can are you there ??? Back some ?? Words as you spell on Slovenian !!!

 57. čmigi pravi:

  Ma jaz pa jima prav privoščim srečo in vse naj,naj v novem ustvarjenem življenju!Ker vem,da se imata rada in sta vdana le drug drugemu je to to.Zanima me le kaj bo,ko bo Julijo minilo do življenja z Škripačom,ker Škripač jo bo do konca hotel poleg sebe.Kdo pa nebi bil ponosen na tako deklino pa čeprav se je sama odličila za ta posel je lepo,da jo Martin podpira!

 58. Duši pravi:

  Čmigi, me zanima kak bi ti podpiral svojo drago, če se ti bi odločila za poklic striptizete ali k. po domače!! Seveda moškim se to itak zdi normalno! Sramota! Meško – ne govori na pamet o preteklosti življenja Škripačeve družine in o tem kakšna je bila njegova žena, če bi to o njej držalo, ne bi bila poročena skoraj 30 let! Tisti, ki jih poznajo, brez dvoma vejo o čem govorim. Pa verjemi, si eden izmed edinih, ki je takšnega mnenja.. Vsi se samo zgražajo nad Julijo, ker pri teh letih nima niti tolko pameti, da bi neredla vsaj šolo, da o vsem ostalem sploh ne govorim.. Polnoletna… zrelosti pa še od nikoder.. res žalostno.. Tudi Škripač se je pritoževal nad njenim agresivnim in nezrelim obnašanjem. Zgražam se nad njenim vedenjem.. in tudi nad tem, da je ljubosumna na hčeri, ki ju Škripač obožuje. To je pa višek. Res ne razumem določenih stvari.
  Sicer pa Julija, uživaj v tem poslu, pa bomo videli kako se boš enkrat sramovala vseh svojih sramotnih in nepopravljivih dejanj.. Res si uničuješ življenje – premisli.. Zapomni si, po toči zvoniti je prepozno.. Pa srečno!

 59. čmigi pravi:

  Tisti kateri ve brati angleško,razume Meškota in jaz mu dam za čisto prav,vsak naj dela tisto v čemer se vidi.Sicer ne vem,kdo je ta Meško ampak že ve kaj piše ju že dobro pozna in mu Škripač zaupa,da mu je napisal,da je bil nesrečen!..Kolikor vem je Škripač vedno imel z bivšo probleme glede varanja,kakor koli kot je Duši napisala 30.let poročen,sicer če bi bil srečen se nebi ločil!Julija pa mislim,da nima biti na kaj ljubosumna,na takega starega,grdega…ali na koga drugega še manj…Mislim,da bo prej Škripač jokal zanjo,kakor Julija za njim.Tudi njeni starši pri katerih je imela vse,se zgražajo nad njim in jo še vedno hočejo odtujit od njega!Njena mama in ostali ga živega nemorejo videt,in jih razumem!!V glavnem ona dva že vesta kaj delata in jima ne želim nič slabega,le Juliji želim,da si najde dečka sebi primernega,ki si ga lahko najde mladega,lušnega VSE ima lahko le z Škripačom pa nima prihodnosti pa čeprav,ji on marsikaj obljublja!

 60. gregor.p pravi:

  Kolega mi je povedal za to spletno stran…Ne morem verjeti!Škripač pa zdaj v tem poslu?Zgleda,da muzika več ne interesira!Me zanima kako dolgo ga bo Julija prenašala,ker kolikor sem slišal Julija dosti krat pravi,da ji gre Škripač na…Živce.Moje mišljenje pa je tako vse lepo in prav,kot je napisala Duši,da obožuje hčere,Duši to zame ni imeti rad ampak dobesedno zanemarjat svoje…Povedali so mi,da z starejšo hčero sploh nima več stika,z tamlajšo pa toliko pokliče,da jo!Julija ga je čisto začarala in se staremu Škripaču vidi,da je na polno zaljubljen,le ona vanj ne.Julija se dobiva z moškim iz Haloz!Uglavnem veliko sreče Škripaču,Julija se bo že znašla saj je mlada,lepa le šolo naj naredi pa je zmagala!Najbolj vesela pa bo njena mama,če se vrne nazaj domov.

 61. sašo pravi:

  Me zanima, če je ta koza šla v šolo, saj smo spet 1.septembra. Saj res ne bo druzga znala u životu, kot hlače sleč in noge raztegnt. Škripač pa itak tone proti propadu. Tamala hčera se je večkrat hvalila kakega očeta ima, da si bi želela tud takega fanta. Kaj pa zdaj, si še želi??? Sramota za vse, ki ga poznajo.

 62. marija pravi:

  dragi martin da ga tako sračkaš vsaka ti čast.imaš ansambel ki upamo da še lavfa dobro življenje lep ugled zdaj pa to adijo pamet.če ni blo druge ti nebi bilo treba pbrati prve ki je priletela,.

 63. NEŽA pravi:

  DRAGA JULIJA HVALIŠ SE DA JE SAMO TVOJ ZAKAJ PA NA ŠPILIH LOVI VSE NA POPREK IN SKORISTI PRILIKO Z MLADO ALI SREDNJIH LET HA HA HAAAA MOJA DRAGA JULIJA.

 64. Hana pravi:

  Ko sem prebrala komentarje, sem takoj pomislila, da se v njih skrivajo dve ali tri osebe, ki Julijo in Martina zelo dobro poznajo in jima njuno srečo očitno zelo zavidajo. Zakaj bi sicer ljudje komentirali nekaj, o čemer ne vejo ničesar. Več kot očitno je, da se v komentarjih zrcali velika nevoščjivost, kar pa je tudi greh, ne pozabite tega.( če je že ples kao greh). Julijo in Martina zelo dobro poznam, sem njuna prijateljica in 100% vem, da skupaj zelo srečna in se imata rada že 6 let. Kaj pa ona dela, je njena stvar, tako kot je naša stvar, kaj mi počnemo.Če njiju dva ne moti, zakaj bi nas? Ne vidim razloga, da bi nekdo obremenjeval sebe, kaj drugi delajo, razen seveda, če mu gre to zelo v nos. Julij in Martin sta zelo srečna, poleg tega pa tudi zelo dobra prijatelja marsikomu, med drugim tudi meni, zato vem, da to nekomu očitno zelo nagaja in bi ju rad očrnil.Vendar pri meni, to žal ne gre.Krasna človeka sta, ko bi vsaj bilo takih na svetu več. Lep dan želim še naprej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.